Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijdercilerın taklaya gelmesı dıye okudum![]()
Baslikta bu dedigini okuyabilmek icin bayagi bir ümmi olmak lazim.
Gomis. O yürüyüş ve seyircinin çığ gibi atlaması müthiş bir görüntü oluşturuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Attığı tek golün tarifsiz sevinci herşeyin üstünde..:triumphant::triumphant::triumphant:
![]()
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN .. İSTİKRAR ABİDESİ..![]()
Yeri değil ama sneijder in gitmesinin sebebi geçtiğimiz yıl kendini taraftarı da arkasına alarak takımın vazgeçilmezi sanması ve takım içerisinde" ben olmasam ne bok yiyeceksiniz" tavrıydi. Hatta Alanya maçından sonra menajeriyle ayrılmak istemesini belirtmesi. Haklılik payi var ama kimse Galatasaray dan büyük değil. Yöneticiler gelir kötü yönetilir ama kendini kulübün üzerinde görmek kim olursa olsun affedilemez. Gönderilmesinin tek sebebi de bu bence. Para faln değil.7. Senesinde Koskoca Galatasaray'da;
Başkanlar değişti, yöneticiler değişti, Basket, voleybol, futbol takımları neredeyse 2-3 defa doldur boşalt yedi,
Yeri ve görevi değişmeyen TEK O VAR ......
MUSLERA : '' KOVULANA KADAR GİTMEM ”
"Kovulana kadar gitmem. Kulubümüz ne zaman 'İşin bitti, gönderiyoruz" derse o zaman bir uçağa atlar giderim. Yoksa burada hayatım boyunca kalabilirim."
DURSUN ÖZBEK: '' İHTİYARLAYANA KADAR BURADA KALACAK ''
Yeri değil ama sneijder in gitmesinin sebebi geçtiğimiz yıl kendini taraftarı da arkasına alarak takımın vazgeçilmezi sanması ve takım içerisinde" ben olmasam ne bok yiyeceksiniz" tavrıydi. Hatta Alanya maçından sonra menajeriyle ayrılmak istemesini belirtmesi. Haklılik payi var ama kimse Galatasaray dan büyük değil. Yöneticiler gelir kötü yönetilir ama kendini kulübün üzerinde görmek kim olursa olsun affedilemez. Gönderilmesinin tek sebebi de bu bence. Para faln değil.
Öte yandan musleraya bakıyorsun aynı adamlarla oynayip bu sığır sürüsü yüzünden çuvalla gol yedi. Anlaşılan o ki bize gösterdiği mütevaziligi saha dışında da devam ettirdi. Yeri dolmayacak bi kaleci. Gerek Galatasaray duruşundan gerek iyi bir profesyonel olmasından dolayı. İyi oynarsın kötü oynarsın çok önemli değil. Futbolda iniş çıkışlar var yeter ki karakterin bozuk olmasın.
Sneijder e gönderme olarak da algilanmasin. En az 1 sene daha izlemek isterdim kendisini.
Ben kotu niyetinden yaptı demiyorum kesinlikle. İyi oyun iyi oyuncularla oynanır, onunda iyi bi takım kurulsun istemesi kadar doğal bişey yok. Bunu nası lanse ettiği kilit detay yalnız. Her fırsatta menajeri ile devreye sokması profesyonel olarak doğru olabilir ama biraz da his işi bizdeki. Kulubu, değerleri hissetmek ona göre davranmak...
Büyük işler yapabilirdi bu kadroyla. Kendini de ilk sıralardan milli takıma yazdırırdi. Yapacak bişey yok belki bir gün farklı görevlerde buluşuruz. Unutulmayacak anılar bıraktı bizlere. Yeri her zaman ayrı olacak gönlümüzde.
GSCimbom Mobile App