Belhanda’sız Olmuyor!

Arif Ulu

Baba Gündüz
Galatasaray, Belhanda’nın olmadığı maçlarda bir türlü istediği futbolu oynayamıyor.

No Belhanda No Party.

DVkxYpmVMAEI6ij.webp

Belhanda olmayınca oyuncu açmak da çok zorlanıyoruz. Badou tek başına kalıyor...

Ayrıca yine görüldü ki üçüncü bölge daki pas oyunumuz kötü. Bir pas istasyonu gerekli - Bu da Younes Belhanda !

Skor'a katkı etmese bile oyun içinde atağı başlatan oyuncudur. Oyunu kurmada alternatifsiz bir oyuncu oldu aşikar.

Disiplinsiz davranışı bir tarafta, oyun kalitesi ve takıma katkısı bir tarafta.

Terim Hocam Şampiyonlar Liginde ilk11'de oynayatacaktır. Benimle hemfikir dır.

Mevcutlar içinde en iyi Belhanda ne yazık ki oynaması lazım. Bizi bu herife muhtaç edenlere 1, bunu transfer edenlere 2... ABV.

Donk
Ndiaye Belhanda

Şu an için en makul orta sahamız olur

nope. Ilk 15 dk'da yüzde yüzlük 2-3 golümüzü atsak belhandanin b si cikmazdi yine. Belhanda ile Orta saha daha bos olup, paso atak yerdik.

OS bana göre

Donk Fernando
Fegh

olmali.

O manyakla da olmuyor ki her an takımı 10 kişi bırakabilir gamsız herif.

akbaba çöpüne tahammül etmek zorunda bırakıldığımız için belhanda'nın iyi gözükmesi doğal bi durum

Ben bu maç için Belhanda'yı aradığımızı düşünmüyorum.

Herkes skora göre yorum yapıyor.

Bugün girdiğimiz pozisyonların bir kısmını gole çevirebilsek maç rahatlıkla üçlük dörtlük olabilirdi. Öyle olsaydı kimse Belhanda'yı aramazdı.

icerde

fernando/donk
ndiaye + belhanda

disarda

fernando + donk
ndiaye (ya da dinlendirilecekse belhanda)

emre fln oynamaz
ya da selcugu fln takima monte edecek hoca

Allah akıl fikir versin.

Porto maçında oynayınca görürsünüz Belhanda yı.

sent via GSC

hincal uluc bazen dogru soyluyor ulkemızde spor degıl skor yorumculugu yapılıyor rodrıgues atsa belhanda fılan konusulmazdı

Porto maçında iyi oynasa keşke de hiç ümidim yok.

Şu şekil nasıl olur ahbab
Ndiaye Donk
Garry Feg Henry

niye feghouli
ortada fln oynayinca acayip bir top mu oynuyor
bi kac kere ortada oynadi orda da gorduk o da top kayiplari yapiyor gereksiz
simdi haftalardir oynamiyor hayvan gibi mac eksigi varken portoya karsi alisik olmadigi mevkiye koymak
bilemiyorum ahbob

Belhanda oyundayken de şundan farklı bişey oynamıyoruz. Takımda iki 10 numara var ikisi de kötülük konusunda birbiriyle yarışıyor ne günlere kaldık ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye feghouli
ortada fln oynayinca acayip bir top mu oynuyor
bi kac kere ortada oynadi orda da gorduk o da top kayiplari yapiyor gereksiz
simdi haftalardir oynamiyor hayvan gibi mac eksigi varken portoya karsi alisik olmadigi mevkiye koymak
bilemiyorum ahbob
Merak ettim sadece porto maçı için değil genel olarak, bide ilerdeki üçünü aynı anda sahada görme hissiyatı diyelim

Geri
Üst Alt