Belhanda'ya Nice İlgisi!

Aydın Aslan

Berlin Panteri
DllcenzXoAAAW6c.jpg

bizim için sneijder neyse nice içinde belhanda o ama başka kapıya..

şu saatten sonra iyi bir 10 numarayı asla bulamayız

Giderse orta sahadaki oyuncularımız;

Ndiaye(hücum)
Emre (hücum)
Fernando(defansif)
Selçuk(defansif)
Donk(defansif)

Ndiaye ve emrenin aynanda 11 de olmasını beklersek onların yedeği olarak kimse kalmıyor.Eğer satılacaksa 10 M€ bandının altında olursa klüp hem MADDİ hemde taktiksel derinlik olarak KAYBEDER ..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder ile takas edelim, Sneijder'in ölüsü şampiyon yapar bu sezon bizi.

Ağustos ortasında bile olsak değerlendirilebilirdi belki ama Ağustos sonu gelmişken ve daha alınacak adamlar varken bir de 10 numara için oyuncu bulamayız. O yüzden kalmalı. Şu an için Emre'nin yedeği olur gibi duruyor ama belli de olmaz bu işler. Belki pabucun pahalı olduğunu anlayıp beklentilerin üstüne çıkar. Ya da Emre belki beklentilerin altında kalır. Her ihtimalde de 50 küsür maça çıkacak bir şampiyonluk adayının her bölgede en az 2 alternatifi olması gerektiği için kalması gerekir..

yillik paranin yarisini bile verebilecekleri supheli

when i was young
i had nae sense
bought a flute fer fiddy pence

the only tune
that i cud play
was fooq the bel 'n fooq tha handah

lala la lalala lala

now im older i'll play fer cash
and too play the no surrendah

but wen i was young
i had nae sense

bought a flute fer fiddy pence
the only tune
that i cud play
was fooq the bel 'n fooq the handah

lala la lalala lala

fooq the bel 'n fooq the handah

Ben anlamıyorum bu herifi yav. Hem Arabistanda oynamam diyor, hem de bizde adam gibi konsantre olamıyor. 27 yaşında bir adamsın, artık yaşlandım açıklaması falan yapıyorsun.

Herif aynı sahadaki gibi kendi iç dünyasında da ne yaptığını bilmiyor, şuursuz dengesiz herifin teki. Sağolsun Cenk-Dursun AŞ öyle bir kontrat yapmış ki eldende çıkaramıyorsun. Ne yapacağız bu adamı hiç bilmiyorum.

Ben anlamıyorum bu herifi yav. Hem Arabistanda oynamam diyor, hem de bizde adam gibi konsantre olamıyor. 27 yaşında bir adamsın, artık yaşlandım açıklaması falan yapıyorsun.

Herif aynı sahadaki gibi kendi iç dünyasında da ne yaptığını bilmiyor, şuursuz dengesiz herifin teki. Sağolsun Cenk-Dursun AŞ öyle bir kontrat yapmış ki eldende çıkaramıyorsun. Ne yapacağız bu adamı hiç bilmiyorum.
33132_panel-recoveredarappp.jpg

Geri
Üst Alt