- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Insallah Allahim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anlamıyorum bu herifi yav. Hem Arabistanda oynamam diyor, hem de bizde adam gibi konsantre olamıyor. 27 yaşında bir adamsın, artık yaşlandım açıklaması falan yapıyorsun.
Herif aynı sahadaki gibi kendi iç dünyasında da ne yaptığını bilmiyor, şuursuz dengesiz herifin teki. Sağolsun Cenk-Dursun AŞ öyle bir kontrat yapmış ki eldende çıkaramıyorsun. Ne yapacağız bu adamı hiç bilmiyorum.
O zaman gitsin arabistana bizden fazla veriyorlar işte.Araplar millet olarak yatmaya alışmış şaşırma.
Bu ve feguli acayip lakayıt kurtulsak takım kendine gelir ciddiyim diğer topçuları da etkiliyor bunların böyle olması.
Türkiye cennet abiiii , hem ayranım dökülmesin ... diyodur muhtemelen .O zaman gitsin arabistana bizden fazla veriyorlar işte.
O zaman gitsin arabistana bizden fazla veriyorlar işte.
İstanbulu sevdiler demek ki ailece. Başka bir açıklaması yok çünkü... Öyle ŞL'de oynamayı önemseyecek veya göreceli olarak üst liglerde boy göstermeyi önemseyecek bir adam değil.Türkiye cennet abiiii , hem ayranım dökülmesin ... diyodur muhtemelen .
Adem Çakar olsa bi analiz patlatırdı şimdiİstanbulu sevdiler demek ki ailece. Başka bir açıklaması yok çünkü... Öyle ŞL'de oynamayı önemseyecek veya göreceli olarak üst liglerde boy göstermeyi önemseyecek bir adam değil.
Adem Çakar olsa bi analiz patlatırdı şimdi
Meselenin İstanbulu sevme olduğunu düşünmüyorum Hidayetin dediği tam olarak doğru olmasada derine inildiğinde doğruluk payı var , kendi ırkını sevip sevmeme anlamında değilde Vatan,Millet,Toprak neymiş ne değilmiş zerre umrunda değil bian evvel kendilerini geliştirmeyi düşünmeyip Dünyada insanlığın ve refah seviyesinin yüksek olduğu yerlere gidip oralarda düşük seviyede yaşamak bunların amacı ha bunu sadece biz Türklerle kıyaslarak demiyorum Dünyada yok yani bu kadar kendini belli eden bi ırk . neyse bu cümle son bulsun bu konudaki son postum olsun sonra Irkçı diye laf yiyorum.
Diyelim ki Cahill + Ndiaye + Modeste geldi
Bu yollanirsa kanat-forvet mi almak gerekir (hem santraforu hem de sag kanadi yedekleyebilecek tercihen sol ayakli biri) yoksa orta sahada cift yonlu oynayabilecek birini mi
Iste bu sebeptendir ki binbir turlu mobbing uygulanarak hem Belhanda hem Feghouli yollanmali, boylelikle Fransiz cetesi cokertilmeli ve yerleri kanat-forvet + cift yonlu orta saha ile doldurulmalidir
Fransız değil yahu keşke Fransız olsalar azıcık düzgün oynarlardı Arap çetesi yok edilmeli.
Galatasaray Fransiz cetesi uyeleri
Baskan:Bafetimbi Gomis
Bsk. Yrd.: Sofiane Feghouli
Sayman: Younes Belhanda
Ndiaye bu fransızları dövüp adam edecektir
Zaten Ndiaye gittikten sonra ikisi de top oynamadı önemli bir ayrıntı !!!
Badou reyiz bunları çavuşla tokatlar diyebilir miyiz?Ndiaye bu fransızları dövüp adam edecektir
Zaten Ndiaye gittikten sonra ikisi de top oynamadı önemli bir ayrıntı !!!
Badou reyiz bunları çavuşla tokatlar diyebilir miyiz?

Bu ne ya ahahahhahah