Belotti, Roma'da

Fener alırdı eğer biz almasaydık. Lige de ambargosunu koyardı. Biz alamadık Roma'nın alması da fena değil. Bizim lige sadece bizim formamız altında gelmeli bu genco.

wijnaldum, dybala, belotti ha

Roma'da Shomurodov ve Felix'den birinin satışı olmadan, hücum bölümü için yeni takviye gelmeyecek. Ve şimdilik ikisi de başkentten ayrılması mümkün görünmüyor. Belotti transferi bu sebeple olmuyor.

🔗 @Gazzetta_it

Roma'da Shomurodov ve Felix'den birinin satışı olmadan, hücum bölümü için yeni takviye gelmeyecek. Ve şimdilik ikisi de başkentten ayrılması mümkün görünmüyor. Belotti transferi bu sebeple olmuyor.

🔗 @Gazzetta_it

Ben Shomurodov a da razıyım.

Jose Mourinho: "Belotti'ye imza attırıp attırmayacağımızı bilmiyorum. Ancak, onunla konuştum. Hala serbest durumda. Belotti'nin de Roma'yı istiyor olmasından ötürü mutluyum. Yönetim, Belotti'yi ne kadar çok istediğimi biliyor."

Jose Mourinho: "Belotti'ye imza attırıp attırmayacağımızı bilmiyorum. Ancak, onunla konuştum. Hala serbest durumda. Belotti'nin de Roma'yı istiyor olmasından ötürü mutluyum. Yönetim, Belotti'yi ne kadar çok istediğimi biliyor."
Hayırlı olsun Jose demek ki bu sene roma şampiyon

Adam boşta ama alamıyorlar sebebi ne tam olarak maaş bütçesinden kaynaklı mı

İmzayi attı Roma'ya

Geri
Üst Alt