Ben Arfa Fenerbahçe'de İddiası!

Advocat kalırsa alırlar bence Lens'in bonservisini

Arfa alemci adam 6 ay düdüklemeye geliyor

lens'in bonservisini almak için kesenin ağzını açarlar. taraftarları çok istiyor. ben arfa tokmakçıdır ama önce ligdeki takımları lensle birlikte sıradan geçirirler.
eğer doğruysa kötü bir haber. volkan şen beyinsizi iyiydi.

Sergen ciddiyim su özelliğini ters totem olarak kullanmazsan ihraç etmek zorunda kalacağım seni galiba.
Kuruttun lan takımımızı. Mümkünse hakkımda çok yaşa falan deme, sabaha cikamayiz Allah korusun.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forum olarak cenabedsiniz,benim yapabilcegim bişey yok.
71be537f6a2f9d007f38f19bf62576ef.jpg

Önemli bir profil, denemekten zarar gelmez. Net iyi transfer. Daha büyük devre arası transferi zor.

Burada cogunuz bu adami daha 6 ay once istiyordu. Simdi dogrulari konusalim, adam cok yetenekli ve gecen sene ligi sildi supurdu. Fener de kafasini futbola verirse cok iyi bir performans sergileyebilir.

Çok iyi taraftar. Bizimkiler izlemeye devam etsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eger dogruysa 10 numara transfer

aziz isini biliyor, ne zaman kimi alacagini gayet iyi biliyor, bizim dursun da butceyle ugrassin

Feneri bu sene tasiyan iki adam Lens ve Sow ikiside kiralik,Uefadan gelen ceza fenerin isine yaradi resmen Aziz akıllı isler yapiyor.

Valla devre arasi azcık serefleri varsa nokta atisi yapip en az 2 oyuncu kiralamak lazim mumkunse eplden ,bonservisle adam zaten almayalim elimizde patliyor.
En mantiklisi da o aslinda, mumkunse 2-3 nokta atisi ve bunlarin kiralik olmasinda hic bir sakinca yok. Ama bunu yapacak bir yonetim yok iste.

Fransız RMC radyosunun ulaştığı PSG'li yöneticiler: "Ben Arfa için Fenerbahçe'den teklif var, ancak herhangi bir anlaşma yok."

Geri
Üst Alt