- 6 Eylül 2014
- 93.425
- 64.286
- 4.608
Aha şike var. Arka direk capone derlerdiIlk turda hakkim yendi abi. 1 puanla kaybettim ṣu soruda. Arka direk golcusu capone dur. Marcioyu kim uydurdu?
Ekli dosyayı görüntüle 326548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha şike var. Arka direk capone derlerdiIlk turda hakkim yendi abi. 1 puanla kaybettim ṣu soruda. Arka direk golcusu capone dur. Marcioyu kim uydurdu?
Ekli dosyayı görüntüle 326548
Ayıp değil mi kardeşim hepimize cahil diyorsun. Messiysen messiligini bilne hilesi kardeşim siz cahilsiniz
benim soruların içinden geçiş
acmıs hileyi hocamBi tanesine girdim. Umut Işıktan liderliği almaya çalışırken aradan messi gelip kazandı.
bir takım enteresan şeyler oluyor
Oyunun admini müdahale etmiyor kiacmıs hileyi hocam
nick bulamadım olm kanıt istiyosan bi daha aç tek beni alGerçekten sen leo messiysen niye kendi nickinle girmedin dostum. harbi o kişi her yarışmayı kazandı çok zeki biri olmalı..
Kazananı tebrik etmeyi ogren. Fenerliler gibi yapı diyip durmaacmıs hileyi hocam
Sus dostum sonuncusunKazananı tebrik etmeyi ogren. Fenerliler gibi yapı diyip durma
Öyle degilmi dayi? Çupamu verin ulaAha şike var. Arka direk capone derlerdi
Seni gecmisimSus dostum sonuncusun
onu bende farkettim muhtemelen veriyi excelden çekti ve 1 sayısı, tarih biçiminde kaldıBi boy sorusunda sayı yerine tarih formatı girmişler Oca.1970 falan çıktıydı![]()

aha geldi benim sıramBoşverin abi şarkı markı işini aslan gibi yarışma formatı
Ekli dosyayı görüntüle 326587
Linki de burada: https://benbildim.com/room/CZFVNM
22: 50 de başlatalım.