Ben de Galatasaray'da Oynamak İsiyorum

Top kontrolüm yok

Çalım atma özelliğim yok

Hızlı koşma özelliğim yok

Şut atma özelliğim yok

Ama biliyorum bunların önemi yok

Benim Galatasaray için vazgeçilmez özelliklerim var

Her pozisyonda ya rakibe faul yaparım yada ofsaytta düşerim

Sürekli hakemle konuşurum

Herkese kabadayılık yaparım

Her zaman kendimi yere atarım

İşime geldi mi formamı öperim gelmedi mi formayı atar zammı kaparım

Bazen en büyük taraftar derim bazen s… g… derim

Yabancı oyunculara pas atmam milliyetçiyimdir ama onlar gol atınca koşar sarılırım

Hiçbir kulüple bağım yok kimse beni istemiyor sakın beni kaçırmayın bonservisim sudan ucuz 3 milyon Euro

1 milyon dolarda imza parası isterim 5 yılda sözleşme isterim

Sizden tek isteğim 36 yaşındayım bana 2-3 yıl uyum suresi tanıyın nede olsa yeni bir ortama geliyorum

Eğer 3 yıl sonra iyi oynamazsam alacaklarımı toplu alır giderim

Türk futbolcuların anatomisi işte bu. Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin.

Burdan özellikle Burak ve Selçuğa selam olsun.

Tapatalk

Aynı amanda teknik direktör de olabilirsin... Bu kadar koşmayan adamlara sabretmek ağır zeka ister... Burak ve Selçuk bu sene başkanın da sonunu getirecek. Demedi demeyin. Bu adamara bel bağlamak hem takımın, hem de yönetimin sonunu getirir.

ya senin gibi bir yeteneksizi takıma almayı çok isterdik uefa finansal fair play olayı var. yoksa senin gibi yeteneksizlere her zaman kapımız açık

Top kontrolüm yok

Çalım atma özelliğim yok

Hızlı koşma özelliğim yok

Şut atma özelliğim yok

Ama biliyorum bunların önemi yok

Benim Galatasaray için vazgeçilmez özelliklerim var

Her pozisyonda ya rakibe faul yaparım yada ofsaytta düşerim

Sürekli hakemle konuşurum

Herkese kabadayılık yaparım

Her zaman kendimi yere atarım

İşime geldi mi formamı öperim gelmedi mi formayı atar zammı kaparım

Bazen en büyük taraftar derim bazen s… g… derim

Yabancı oyunculara pas atmam milliyetçiyimdir ama onlar gol atınca koşar sarılırım

Hiçbir kulüple bağım yok kimse beni istemiyor sakın beni kaçırmayın bonservisim sudan ucuz 3 milyon Euro

1 milyon dolarda imza parası isterim 5 yılda sözleşme isterim

Sizden tek isteğim 36 yaşındayım bana 2-3 yıl uyum suresi tanıyın nede olsa yeni bir ortama geliyorum

Eğer 3 yıl sonra iyi oynamazsam alacaklarımı toplu alır giderim

Burak sen misin ?

Ne kadar belli bir düzeyde hak versemde sahada arma için oynayan, oynamış oyunculara bu kadar haksızlık etmeyin demek istiyorum.

Bu arada beyler tamam iyi hoş ünal aysal geldikten sonra silkelendik . Başarı geldi falan filan ama... Bu sene dürdüncü yıldızı kaptırırsak ve finansal anlamda sıkıntı yaşarsak Adnans döneminden beter olabilir. Futbol acımasızdır..

Ona bakarsan bende baskan olmak istiyorum.Yeteneklerim arasinda iyi giden takima comak sokup elindeki en iyi t.trektoru kovabilirim,devre arasi sacma sapan transferlerle kulubun kasasini bosaltabilirim.Eger olmassa kahraman GSaray taraftarida olabilirim,klubun iyi t.trektoru F.T gitti diye gobek atip oynayabilirim.

Geri
Üst Alt