ben ölürsem karım başkasıyla evlenir mi korkusu

İlk ölüm -> Berzah -> Karar (Din günü) -> (Tekâmülün tamamsa) Cennet, (Ruhun hazır değilse) başka bedende yeniden Dünya -> İkinci ölüm -> Berzah .........

Bu arada Cennette ölümsüzüz ama görevler bitmiyor. Üst katlara tırmanmaya devam. Yeterince başarılıysak Side quest'ler de geliyor. Cennette yükselebildiğin kadar yükseldikten sonra başka bir boyutta farklı görevler de gelebilir. Görevler bittikten sonra Melek olarak da atanabiliriz. Konseyde yükselip melei alâ da olabiliriz. O tamamen bizim görevlerdeki başarımıza bağlı.

6866b5234971b185788224.gif

Doruk ağabey üzülme sen ölürsen karını sahipsiz bırakmayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

]]" data-quote="Emrah Duvar" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
yaşıyon mu lan sen tırlapsız

Forumun mobili düzgün çalışmadığı için girmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O yüzden evleneceğiz kadın 5-10 arası yaş küçüğünüz olmalı siz ölünce kendi kendini idame edebilsin

ölümün ne zaman geleceği belli olmaz ama ya geride kalanlar? bunu düşünmeden bir dakikam bile geçmiyor ak. (Allah Korusun)
Doruk bırak şu düşünceleri milletin aklına sokmayı. Sanki karın ölse sen başkasıyla birlikte olmayacaksın. Bu sorunun cevabı tamamen eşinin sende yada senin eşinde bıraktığın hatıra sevgi saygı ile alakalı.

Küçükken çok yakınını yani çekirdek aileden birini kaybettiysen hiç böyle düşüncelere girmene veya geride kalanlar için korkmana gerek yoktur. Hayat çok ciddi şekilde öğretir.

Karının başkası ile evlenme ihtimali her zaman var. Bunun için ölmene gerek yok. Dünyanın en iyi çifti de olsan bu risk her zaman var. Hayatın, geleceğin ne getireceğini kimse bilemez.

eşim ekonomik olarak iyi mesleği olan biri millete muhtaç olmaz o yüzden gözüm arkada kalmaz ha evlenir mi evlenmez bilmiyorum çokta umrumda da değil...

Geri
Üst Alt