benekli ayhan

Ahmet Şimşek

Ulubatlı Souness
ankaragücü aşığı güzel insan. terapi gibi youtube videoları bulunmaktadır.

Olayın tam sebebi ne bilmiyorum ama çok fena dövmüşler söylentilere göre mekanda kızlara uyuşturucu verdiğine yönelik iddaalar var.

Ünlü olunca gotu başı dağıtmıştı. Evli çoluk çocuğu var ona rağmen sağda solda sürtüyordu. Kim bilir ne yaptı.

Ünlü olunca gotu başı dağıtmıştı. Evli çoluk çocuğu var ona rağmen sağda solda sürtüyordu. Kim bilir ne yaptı.
Kadınlara uyuşturucu mu satmaya çalışmış ya da vermeye mi çalışmış tam anlamadım ama videoda uyuşturucu lafı geçiyor.

Fakat ne olursa olsun bu işi şiddetle çözmemek lazım eğer sattığına ya da dediğine yönelik iddaaları varsa kolluk kuvvetleri var çağır gerisini onlar halletsin sonda adam resmen öyle bir çarpıyor ki kafasını vuruyor o an boynu kırılabilir ölebilir de üstüne bayılmış adamın kafasını yumruklamaya devam ediyor.

Kadınlara uyuşturucu mu satmaya çalışmış ya da vermeye mi çalışmış videoda uyuşturucu lafı geçiyor.

Ama ne olursa olsun bu işi şiddetle çözmemek lazım eğer sattığına ya da dediğine yönelik iddaaların varsa kolluk kuvvetleri var çağır gerisini onlar halletsin sonda adam resmen öyle bir çarpıyor ki kafasını vuruyor o an boynu kırılabilir ölebilir de üstüne bayılmış adamın kafasını yumruklamaya devam ediyor.
Herkes kendi adaletini sağlıyor. teksas gibi ülke

ülkede adam yaralamanın darp etmenin cezası yok ki ifade alıp bırakıyolar

Bu ülkenin polisi avukatı boş yere mi duruyo?Döversin de bu kadar dövmezsin suçu varsa bırak ülkenin polisine gitsin..
Toplum olarak resmen dibi gördük sokakta yürürken bile insanlar rahat yürüyemez hale geldi birde utanmadan 2 kişi birden saldırıyor. Bu saldıran 2 kişiyi adam öldürmeye teşebbüs suçundan yatıracaksın.

Bu arada bu lafı bir çok yerde kullanmıştım kimse kusura bakmasın ama türk milletinin çoğu korkak hani savaş çıkarsa şöyle yaparız böyle yaparız diyenler var ya alayı kaçar. 1 kişiye 4-5 kişi saldıran mı dersin hemen silah'a bıçağa sarılan mı dersin alayı hava gazı ulan bizde kavga ederdik ama bilek gücüyle ya doversin ya dayak yersin bu böyledir. Ne tek kişiye bir kaç kişi daldık ne de bıçak çektik. gün geçtikçe her şey daha kötüye gidiyor. tabi bunda kanunlarında büyük etkisi var.

Bu arada bu lafı bir çok yerde kullanmıştım kimse kusura bakmasın ama türk milletinin çoğu korkak hani savaş çıkarsa şöyle yaparız böyle yaparız diyenler var ya alayı kaçar. 1 kişiye 4-5 kişi saldıran mı dersin hemen silah'a bıçağa sarılan mı dersin alayı hava gazı ulan bizde kavga ederdik ama bilek gücüyle ya doversin ya dayak yersin bu böyledir. Ne tek kişiye bir kaç kişi daldık ne de bıçak çektik. gün geçtikçe her şey daha kötüye gidiyor. tabi bunda kanunlarında büyük etkisi var.
Sosyal medyada gideriz, yaparız diyenlerin bir çoğu bu kişiden farkı yok icraata geldiğinde fıs aynı bunun gibi saklanıyorlar.

Daha bugün attım adam savaşa giderim diyor 10 saniye sonra bilgilerini ver 3 gün içinde hazır ol diyince yüzü bembayaz oluyor. :asd:

sizin herhalde cinnet geçirecek olaylar başınıza gelmedi
harbiden 10 numaralık yaşıyorsunuz

Uyusturucu satiyorsa birakin da bi dayak yiyiversin. Colugunuzu cocugunuzu zehirlemesinden daha mi iyi?

Uyuşturucu işi kolpa çıktı resmen adama kumpas kurmuşlar ve Benekli Ayhan'a 24 saattir ulaşılamıyormuş.

F8mWPtoXIAAEXcx
F8mWPrcXcAA2i3V

Son düzenleme:
2 herifin cezasını ankaragücü taraftarı verecektir

Geri
Üst Alt