Benfica, José Mourinho ile Anlaştı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1758208452682.webp

Benfica, José Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu!

Jose Mourinho: "25 yıl boyunca dünyanın en büyük kulüplerinde çalışma fırsatı buldum. Ama şunu söylemek istiyorum, Benfica’nın teknik direktörü olmak, bugüne kadar çalıştığım hiçbir kulübün bana yaşatmadığı kadar büyük bir motivasyon veriyor."

Jose Mourinho: "Her zamankinden daha canlı ve hırslıyım. İşimiz çok. İnsanların bana güvenmesini istiyorum."

Jose Mourinho: “Kulüpte yakında seçimler var. Bu sözleşmenin arkasında büyük bir etik anlayış var. Kulüp tarafından seçimlere, başkanlığa aday olacak üyelere duyulan büyük bir saygı var. Seçimlerin ertesi günü de Benfica’nın teknik direktörü olacağım ama bu etik tarafın bulunması, başka koşullarda olmayacak bir kolaylık sağlıyor."

1758208159220.webp

Jose Mourinho: "Fenerbahçe'de işim kolaydı. Dörtlü savunmayla oynamak istiyordum ancak kulüp, ben ayrıldıktan sonra 5 transfer yaptı, ben varken o oyuncuları almadılar. Ben oradayken bu mümkün değildi. Elimdeki neyse ona adapte olmalısın. O dönem de Benfica'nın kadrosunu övdüm, yine öveceğim."

Jose Mourinho: "Benfica, iki gün önceki gibi kaybedemez. Benfica, Fenerbahçe'ye karşı 30 dakika 10 kişi oynayan ve olumlu sonuç alan takımdır. Benim kendimi özleştirdiğim Benfica bu."

Jose Mourinho: "Fenerbahçe'ye giderek hata yaptım ancak son güne dek elimden geleni verdim. Medyayla ilgili, benim hakkında ve takımım hakkında söylenenleri kafaya takmıyordum ama bir noktada benim kontrolüm dışında şeyler oldu. Bunlarla ilgilendim. Benfica'ya dönerek, kendi seviyeme de geri döndüm."

1758208735556.webp

Rui Costa: "Kazanma rekoru kıran teknik direktör istiyorduk. Mourinho rekorlarından daha kapsamlı rekorlara sahip bir hoca bulmak zordu. Dünyanın en iyi, en saygın hocalarından biri bizimle."

Mourinho yavşağının ismini Sokuştay yapabiliriz. cobaniye her yönden iyi soktu

Adam gideceği takıma karşı hem elendi hem yüksek fiyata oyuncu sattırdı hemde gittiği takımdan tazminat+ sus payı aldı total pakette CL den 40+ oyuncudan 25+ tazminat + sus maddesi lle 15+ ile 80+ zarara soktu ve gittiği takımıda dolaylı olarak şampiyonlar ligine sokmuş oldu ben böyle dolandırma görmedim hayatımda

Bir post vardı kendini şampiyonlar ligine atadı diye o renktaşım dünden beri güldürüyor beni sağol varol

Adam resmen nitelikli dolandirici, sikeci camia ile cok iyi bir ikili olmuslardi halbuki

Sen 2 senede 30M euro al (tazminatla beraber), 99 puan almis takimi paramparca et, koca sene max 1 macta iyi oynat sonra da CL elemesinde elendigin takima git

Inanilmaz bir olay resmen, bizim basimiza gelse kafayi yerdim sinirden

Herifin dediği lafa bak. Dini imanı para adamın.

Lapur lupur konuşup alel acele kendini kovdurmasının sebebi buymuş, kesin bazı konuşmalar yaşanmış Benfica ile bunun arasında hâlâ febenin başındayken. Bu kadar tesadüf fazla. Helal nan Tazminho, saygı duydum.
Ali Koç aklinca keremi alip benficayi zayiflatacakti kazigin en buyugunu yedi.

Geri
Üst Alt