Benfica, Talisca İçin Roma'yla Anlaştı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1522054728697.webp

Siyah beyazlı ekibin bonservisini almak istediği Talisca için Cengiz Ünder'in formasını terlettiği Roma devreye girdi.

Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini alma çabalarında yeni bir engelle karşı karşıya.

Fanatik'in haberine göre, Cengiz Ünder'in takımı Roma, Talisca'nın bonservisini elinde bulunduran Benfica ile el sıkıştı. Kara Kartal, Brezilyalı yıldızın satın alma opsiyonunu kullanmazsa, oyuncunun Türkiye kariyeri iki sezonla sınırlı kalmış olacak.

Beşiktaş, Benfica ile yaptığı iki yıllık kiralama anlaşması gereği, Talisca'nın satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Bu opsiyon 21 milyon euro.

Şenol Güneş'in takımda tutulmasını istediği 24 yaşındaki futbolcu için Portekiz ekibiyle görüşmelerini sürdüren Beşiktaşlı yöneticiler, kulübün finansal sınırlarını zorlayacaklar.

Beşiktaş, Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve Dünya Kupası'na götürülme ihtimali bulunan Talisca'nın bonservisini almayı, aynı zamanda, bir yatırım olarak da değerlendiriyor.

Talisca, Beşiktaş formasıyla iki sezonda çıktığı 71 maçta 33 gol attı.

Talisca'nin bjkde daha fazla kalmak isteyecegini dusunmuyorum. Eminim ki Liverpool, Man Utd, Roma gibi takimlarla adinin anilmasi bosuna degildir, o da bjkden buyuk bir kulube gitmek istiyordur. Hal boyle olunca bjk opsiyonu odese bile Taliscayi ikna edemez, zaten Benfica'da elden direk cikarir, hele ki Dunya Kupasi kadrosuna girerse.

Bjk 21 i odemesine ragmen bjk ye satmama haklari var mi ?

Bjkde misyonunu tamamlandı

ub.msji

Sozlesmede boyle bir opsiyon hakki yazilmissa bunun belirli bir tarihi vardir, ve bu tarihten once BJK 21 milyon euro'yu odedi mi Benfica hic bir sey yapamaz daha.

Sozlesmede boyle bir opsiyon hakki yazilmissa bunun belirli bir tarihi vardir, ve bu tarihten once BJK 21 milyon euro'yu odedi mi Benfica hic bir sey yapamaz daha.

Onu diyorum , yani "o zaman oyleydi ama simdi bu fiyata olmaz" der de haklarini devretmezlerse ne olur ?

Onu diyorum , yani "o zaman oyleydi ama simdi bu fiyata olmaz" der de haklarini devretmezlerse ne olur ?
Mumkun degil oyle birsey, adi ustunde satin alma opsiyonu. Kontrat'ta belirlenmistir. Kontrata uymayip boyle kafalarina gore hareket ederlerse FIFA'lik olurlar (varsayalim ki BJK parayi yatirdi).

Mumkun degil oyle birsey, adi ustunde satin alma opsiyonu. Kontrat'ta belirlenmistir. Kontrata uymayip boyle kafalarina gore hareket ederlerse FIFA'lik olurlar (varsayalim ki BJK parayi yatirdi).

United misalen 35 milyon vermeye raziyken neden o pastayi bjk ye biraksinlar ?

O zaman bjk 21 e alir united a 35 degil 32 ye sativerir hulle ile

Benfica 2 seneki gelisimi gormuyor mu ? Bjk 21 i verse bile yapabilecekleri bir seyler olmali

United misalen 35 milyon vermeye raziyken neden o pastayi bjk ye biraksinlar ?

O zaman bjk 21 e alir united a 35 degil 32 ye sativerir hulle ile

Benfica 2 seneki gelisimi gormuyor mu ? Bjk 21 i verse bile yapabilecekleri bir seyler olmali
Isterse 100 milyon euroluk adam olsun, kontrat'ta yazilan maddelere mecburen uymak zorundalar. Yoksa al sozlesmeleri cope at, oyle bir dunya yok.

Verdigin ornekten yola cikip bunu Porto kulubu Casemiro transferinde cok guzel uyguladi. Arsivlerde vardir haberi.

Var Talisca kalmak istemezse anlaşma iptal maddesi eklenmiş. Fiko önce Talisca kalmak istemeli demişti o yüzden.

United 40 verdi diyelim. Beşiktaş 21 vermesine rağmen Talisca United’a gidecem derse Benfica ile 19 Milyon üzerinden komisyon anlaşması yapıp bir kısmını bana ver sende kar et bende diyebilir menajeri.

Bjk 21 milyon € verip alamaz zaten, Cenk Tosun'u sattıklarında forvete para dahi çıkaramadılar.

Opsiyon ne zamana kadar yalnız o önemli. Gomez mevzusunda da bunlar alamayacak demiştim, foruma kalsa kesin alıyorlardı.

Opsiyon tarihi belli mi ? Belli değilse mayıs başı olarak düşünüyorum maks, hele de Dünya Kupası varken opsiyonu haziran sonuna bırakmamışlardır.

Evet bjknin 21 milyonluk teklifini Benfica kabul etmek zorunda ama o noktada oyuncuya onerecekleri kontrati Talisca reddedebilir.

Diyelim ki Roma 35 milyon verip almak istiyor, Benfica topcuya diyecektir ki "Bjknin teklifini reddet, bizden git, sana soyle soyle bonus/komisyon saglayalim"

Tabii bu tarz bir anlasmayi cakal fiko da yapabilir. 21 milyona alip hemen 30+ civara elden cikarabilir ayni yaz donemi.

Evet bjknin 21 milyonluk teklifini Benfica kabul etmek zorunda ama o noktada oyuncuya onerecekleri kontrati Talisca reddedebilir.

Diyelim ki Roma 35 milyon verip almak istiyor, Benfica topcuya diyecektir ki "Bjknin teklifini reddet, bizden git, sana soyle soyle bonus/komisyon saglayalim"

Tabii bu tarz bir anlasmayi cakal fiko da yapabilir. 21 milyona alip hemen 30+ civara elden cikarabilir ayni yaz donemi.

Aynı dönemde 2 transfer ben yapılamıyor diye biliyorum.

Keşke bjk bonservisini alsa tek bir oyuncuya güzel bonservis

Batışlarını hızlandırır

Besiktas alabilir diyenler neyin kafasini yasiyor saskinlikla izliyorum.

21 Milyon € nedir ne kadar paradir düsünemiyormusunuz. Hic bir türk kulübü o paraya futbolcu alamaz. Borclardan basini kaldiramayan kulüpleriz. Biraz tutarli olmak lazim.

Fikret ormani bu kadar abartmanizi anlamiyorum.

Fiko sisirilmis bidon'dur.

Geri
Üst Alt