Benim Adım Gültepe | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Erkut Baştürk

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kanal D’nin merakla beklenen, yılın yapımı olmaya aday yeni dizisi “Benim Adım Gültepe” 3 Eylül Çarşamba günü başlıyor! Başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu ve İlker Kızmaz’ın yer aldığı “Benim Adım Gültepe”, 3 Eylül Çarşamba akşamı, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Merakla beklenen “Benim Adım Gültepe”nin konusu şöyle; 1980’li yıllar. İzmir’in Gültepe Semti. Öyle bir semt ki Gültepe, her sokağı ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşam mücadelesi, yürek burkan hayal kırıklıkları, umut arayışları, birbirleriyle çatışan aileler, yasak aşklar ve karşılıksız sevdalarla örülü. İşte tüm bu hikaye ve daha fazlasına, o mahallede yaşayan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört yakın arkadaşın gözünden tanıklık edilecek.

Gülümser (Ayça Bingöl) bu dört çocuktan Gülali’nin annesidir. Kocası hapishaneye düşen Gülümser, her şeye rağmen ayakları üzerinde durmaya, oğluna sahip çıkmaya çalışmaktadır. Ancak semtin yakışıklı ve bıçkın minibüs şoförü Halil ile yasak ve gizli bir aşk yaşamaktan da kaçamayacaktır. Halil de Gülümser’e aşıktır. Onunla bir hayat kurmak istemektedir.

Eşref (Mete Horozoğlu) ise, mahallenin hem korkulan hem de saygı duyulan ağır abisidir. Mahalle sakinlerinin yaşadıkları dönem, yer ve hayatla mücadelelerini bambaşka bir dille ekrana taşıyacak olan “Benim Adım Gültepe”nin ana kahramanlarından biri de, bizzat Gültepe’nin kendisi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4xQuN2F55pA[/media]

İlk bölümün fragmanını yaklaşık 3 milyon 177 bin kişi izledi.

Bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü kimler izleyecek?

Lan şu hikayelerde hiç değişmiyor ona sinir oluyorum. " fakir, delikanlı, gururlu, onurlu taksi veya minübüs şöförü. güzel, seksi, 1 namuslu ve 1 namussuz toplamda 2 tane kız, jeyms bond tarzı olaylar. aşk, şehvet yalan rüzgarı tadında hikaye de olunca al sana türk dizisi.

izlemicem hüseyin abi

Sen izle beşir. Büyüyünce taksici falan olursan işine yarar. Yalnız ilkönce varoş bir mahheleye taşınıp kirli sakal bırakman falan lazım. Bu arada herkesin sevdiği yardım sever, delikanlı, kızların sevgilisi, kötülerin korkulu rüyası da olman lazım. Gerçi senin için kızların sevgilisi tanımını silebiliriz olmayacak şey için uğraşmaya değmez diğerlerinde level atlasan yeter. :asd:

Sen izle beşir. Büyüyünce taksici falan olursan işine yarar. Yalnız ilkönce varoş bir mahheleye taşınıp kirli sakal bırakman falan lazım. Bu arada herkesin sevdiği yardım sever, delikanlı, kızların sevgilisi, kötülerin korkulu rüyası da olman lazım. Gerçi senin için kızların sevgilisi tanımını silebiliriz olmayacak şey için uğraşmaya değmez diğerlerinde level atlasan yeter. :asd:

önce o göbeği erith

ne taksicisi ulan

sen kendine bak

boş iş kalfası

Baştan izleyemesem de, bir kısmını izledim. Fena değil gibi. Dram yönü ağır basan bir dizi. 1-2 bölüm daha izlemek lazım. Özellikle Ayça Bingöl'in minibüs sahnelerini merakla bekliyoruz. (arkadaşlarla)

tecavüz sahnesi yoksa tutmaz

Memleket dizi çöplüğü yeminle.

Nedense hiç merak etmediğim bir dizi kendileri.

Oyle bir gecer zaman ki nin biraz benzerini yapmaya calismislar galiba.Hikayeler farkli ama oyle bir gecer zaman kiye benzetmeye calismislar.

Geri
Üst Alt