Berabere Kalsak da Tudor İyi İş Çıkardı

oynadigimiz yok, bombos bir teknik direktor geldi, iste 352 italyan sacmaligina devam.

Hocam kadro yapılanman bu olduktan sonra 4-5-1 4-3-3 4-4-2 ne oynarsan oyna boş.

İtalyan Hollandalı Türk ne farkeder.

Elinde Bruma Sneijder Muslera dışında gözü kapalı koyacağın 11 oyuncun yok.

Son düzenleme:
Igor Tudor adamın dibidir. Beşiktaş'a koyunca bu dedikleriniz için pişman olacaksınız.

Arastirmadan,bilmeden,öylesine yazilmis bir Mesaj

Karabukspor bu sezon 21 macta 2 defa 3-5-2 oynadi

bi kac kere de mac icinde gecmistir ama hoca 4lu defansi tercih etti daha cok

bu, ft cift forvet oynatir mythi gibi bisey olmaz umarim. h.sas da demisti hocanin kafasinda her zaman 4141 vardir diye orn

bi kac kere de mac icinde gecmistir ama hoca 4lu defansi tercih etti daha cok

bu, ft cift forvet oynatir mythi gibi bisey olmaz umarim. h.sas da demisti hocanin kafasinda her zaman 4141 vardir diye orn

Rize macinda gecmisti mesela erken yenilen golden sonra

Hoca kadroya göre sistem belirliyor ama 3-5-2 oynatacak olursa olumlu karsilarim

anlam veremedigim bir kac nokta var

1-) Tudor gelince riko nun takimindan kondusyon ve fizik kapasitesi olarak bir fark ben gormedim , yine 60 tan sonra bitik bir oyuncu toplulugu

2-) Tudor gelince farkli bir kadro da gormedim , yine sabri ,yine selcuk ,yine semih ...

3-) Tudor gelince oyuna pozitif etki eden oyuncu degisiklikleri de gormedim , yasin cikardi josue cikti degisiklik bu

4-) Tudor gelince disiplin uygulamalarinin lehte etki ettigini de gormedim , yasin habire kadro disi birakilirdi affedilirdi , ayni senaryo brumada bire bir yasandi

5-) Tudor gelince sonucta da bir degisiklik gormedim , puan kaybediyorduk yine kaybettik.

Simdi mantiken bana su argumanlarla karsi cikacaksiniz , diyeceksiniz ki

- Fizik kondusyon kapasitesi birak 3 gunu , 3 aylik devre arasi calismayla bile ancak belirli olcude telafi edilebilir , ustelik yas ortalamamiz meydanda
- Tudor transfer doneminde gelmedi ki ,herhalde ayni oyuncularla oynayacak , gidip de transfer yapacak hali yok ozel izinle
- Futbolcuya dayali duzeni elestiriyorduk , dokunulmaz denen bruma ya dokununca destek olmazsak kendimizle celismez miyiz
- Oyuncu degisiklikleri kadronun izin verdigi olcude yapilir ,3-4 adam sakat, sahada yorulan olunca mecburen tolgalar ,ahmetler girecek
- Puan kaybettik evet ama oyun umit verdi

Bu karsi argumanlara sacma vs diyemem .

Peki o zaman anladigim su , bu adami getirdik ,firsat su andi ,gittik getirdik ve beklentimiz bu hemen degisemeyecek seyleri takimla yaz kampi ve transfer donemi gecirerek zamanla duzeltmesi.

Durum buysa neden adamin sozlesmesinde sezon sonu cikis maddesi var ? Eger sen bu adamdan bu sene bir seyler beklemiyorsan ,bilime aykiriysa kondusyon artisi ,hukuken transfer yapamayacak durumda isen donem bittigi icin , eldekiler buysa , bu adamdan bu sezon ne bekliyorsun ?

Eger amac seneye bu adamla bir seyleri duzeltmek ise neden bugun ligin ortasinda getirip sezon sonuna da cikis maddesi koyuyorsun

Bu yazdiklarim tudor elestirisi degil ama sizce de yanlis bir seyler yok mu bu surecte ?

Rize maçının ilk yarısı yıllardan beridir göremediğimiz oyunu gördük sahanın her yerinden topa basıyorduk ve çok kısa süre topları kapıyorduk zaten ilk yarı rize üzerimize bile gelemedi 2 nci yarı da 60 dan sonra takımın bitmesi normal adam 2 antremanla üst düzey kondisyon katacak hali yok buna rağmen iyiydi tabi hamleler de eleştirilebilir ama o tolga arkası dönük adama faul yapmasa çok rahat 3 puan alabileceğimiz bir deplasmandı çok net poziyon vermiyorduk bir şey söylemek gerekirse gelecek için olumlu gözüküyor kesin yorumlar yapmak için şöyle 3-4 maç daha izlemek lazım ama bir şeylerin değişecektir beşiktaş maçında çok daha iyi basan rakibi ablukaya alan bir takım görebiliriz tabi bu enerji 90 dk yeter mi bilinmez ama o hırs ve taraftar gazıyla 60-70 arası maçın sonucunu belirleriz

1-) Tudor gelince riko nun takimindan kondusyon ve fizik kapasitesi olarak bir fark ben gormedim , yine 60 tan sonra bitik bir oyuncu toplulugu

2-) Tudor gelince farkli bir kadro da gormedim , yine sabri ,yine selcuk ,yine semih ...

3-) Tudor gelince oyuna pozitif etki eden oyuncu degisiklikleri de gormedim , yasin cikardi josue cikti degisiklik bu

4-) Tudor gelince disiplin uygulamalarinin lehte etki ettigini de gormedim , yasin habire kadro disi birakilirdi affedilirdi , ayni senaryo brumada bire bir yasandi

5-) Tudor gelince sonucta da bir degisiklik gormedim , puan kaybediyorduk yine kaybettik.

- Fizik kondusyon kapasitesi birak 3 gunu , 3 aylik devre arasi calismayla bile ancak belirli olcude telafi edilebilir , ustelik yas ortalamamiz meydanda
- Tudor transfer doneminde gelmedi ki ,herhalde ayni oyuncularla oynayacak , gidip de transfer yapacak hali yok ozel izinle
- Futbolcuya dayali duzeni elestiriyorduk , dokunulmaz denen bruma ya dokununca destek olmazsak kendimizle celismez miyiz
- Oyuncu degisiklikleri kadronun izin verdigi olcude yapilir ,3-4 adam sakat, sahada yorulan olunca mecburen tolgalar ,ahmetler girecek

Peki o zaman anladigim su , bu adami getirdik ,firsat su andi ,gittik getirdik ve beklentimiz bu hemen degisemeyecek seyleri takimla yaz kampi ve transfer donemi gecirerek zamanla duzeltmesi.

Durum buysa neden adamin sozlesmesinde sezon sonu cikis maddesi var ? Eger sen bu adamdan bu sene bir seyler beklemiyorsan ,bilime aykiriysa kondusyon artisi ,hukuken transfer yapamayacak durumda isen donem bittigi icin , eldekiler buysa , bu adamdan bu sezon ne bekliyorsun ?

Eger amac seneye bu adamla bir seyleri duzeltmek ise neden bugun ligin ortasinda getirip sezon sonuna da cikis maddesi koyuyorsun

Bu yazdiklarim tudor elestirisi degil ama sizce de yanlis bir seyler yok mu bu surecte ?

1) 3 günde nasil kondisyon yüklesin takima imkansiz,buna ragmen daha istekliydi takim 118 Km kostuk yani sezon rekoru

2) Evet ayni ilk 11 cünkü eldeki oyuncular ayni,ayrica eksikler de vardi.

3) Degisiklik konusuna gelecek olursak,oyuncu degisikligi icin 80 dakika beklemedi 50-60 arasi baski yedigimizi gördün oyundan düsen josue yerine daha diri bir oyuncu yani tolga'yi Aldi (kagit üstünde dogru degisiklik fakat tolga Mac eksigi oldugu icin iyi degildi)

4) Yine ayni cevabi vermek zorundayim 3 günlük hoca bruma konusunu dogru sekilde yönetti (Sansal buyuka bruma konusunda yasananlari anlatti)

5) Tek bir Mac takimin basinda sahaya cikmis bir hocayla ilgili sonucta Degisen birsey görmedim demek yanlis olur,13 maclik bir sürec var bu dönemde alinan sonuclar kötü olursa ozaman bu konu konusulur

Son düzenleme:
Ben bu 5 argumana itiraz etmedim , dikkat edersen not da yazdim "bunlarin soylenecegini biliyorum ve dogru da" diye .. Fakat madem bu elestirilere bu cevaplar verilecek , ben o zaman tudordan yapamayacagi transfer ,veremeyecegi kondusyon bu kadar meydanda iken neden sezon ortasi ,hangi amacla anlasildi diye soruyorum

yok eger gelecek sezon icin guvenildiyse bu sezon sonu neden "istersek devam ederiz." seklinde madde var , neden denizliye yapildigi gibi "sana guveniyoruz ,al 1,5 senelik sozlesme" denmedi ?

Ben bu 5 argumana itiraz etmedim , dikkat edersen not da yazdim "bunlarin soylenecegini biliyorum ve dogru da" diye .. Fakat madem bu elestirilere bu cevaplar verilecek , ben o zaman tudordan yapamayacagi transfer ,veremeyecegi kondusyon bu kadar meydanda iken neden sezon ortasi ,hangi amacla anlasildi diye soruyorum

yok eger gelecek sezon icin guvenildiyse bu sezon sonu neden "istersek devam ederiz." seklinde madde var , neden denizliye yapildigi gibi "sana guveniyoruz ,al 1,5 senelik sozlesme" denmedi ?

Rize macinin ilk yarisinda bu sezon ilk kez önde basan,rakibi rahatsiz eden bir Galatasaray takimi vardi

Sezonun geri kalaninda Bunu oynatsin diye geldi

Ayrica veremeyecegi kondisyon diye birsey yok,futbol oynayanlar bilir kondisyon 1-2 güne yüklenmez normal sartlarda 14 gün yeterli olacaktir

Aslinda ben riko ,denizli ,irkci hamza veya tudor ile ilgili bir durum oldugunu dusunmuyorum , sen artik baltaya ,hatta semihe , selcuk a ne kondusyon yukleyebilirsin ? adamlar yas olarak ,heves olarak artik bitmisler

bu adamlari kimse ayaga kaldiramaz ,belki baska takimlara gitseler duzelirler , colak bizde istenmeyenlerdendi ,durum meydanda, kazim ,hamit .. bunlar bu degisiklikler sonrasi bizden iyi duruma geldiler .

demek ki artik surekli td degistirmek degil artik oyuncu degistirmek zorundayiz

belki 1-2 sene menemen yeriz ama sonra hic degilse oyuncu stogumuz dinamik olur ... bjk hic bir seyi iyi yapmasa da dinamik kadro kurdu , rezil oynadiklari bizle macta bile doksaninci dk da kalelerinde pozisyon gordukten sonra q7 denen adam 50 metre depar atti gol kacirdi

enerjisi bedenen ve ruhen dusmus tonla adamla bu deveyi gudemeyiz ,ne bu sene , ne de seneye

1448048693045.jpg

Rize macinin ilk yarisinda bu sezon ilk kez önde basan,rakibi rahatsiz eden bir Galatasaray takimi vardi

Sezonun geri kalaninda Bunu oynatsin diye geldi

Ayrica veremeyecegi kondisyon diye birsey yok,futbol oynayanlar bilir kondisyon 1-2 güne yüklenmez normal sartlarda 14 gün yeterli olacaktir

Dediklerinize katılıyorum Rize maçında toplam 118 koşmuşuz rakibe ilk yarı nefes aldırmadık bunalttık genellikle riekerinkle bu mesafe 103-108 arası değişiyordu deplasman da bariz rakiplerin koşu mesafesinde 10 km ve üzeri fark ortaya çıkıyordu bize sürekli yan ve geri pas yaptırıyorlardı ayrıca bizim takım bitkin bir halde oluyordu mesela rize maçında ilk yarı koşu mesafelerinde yasin ve josue 6 km üzerinde çıkmıştı ki ben uzun zamandır bu tabloyu görmemiştim muazzam bir mücadele vardı tabi bir yerden sonra düşeceğimiz belliydi 2-3 günde kondisyon kasılmaz bir diğer yerden bakmak gerekirse sneijder, bruma, eren olmadığı bir maçta riekerink çıksa yenilebilirdik ve belki 1 puana razı olacaktık çünkü önceki maçlarda görünen buydu 1 puan evet bizim açımızdan çok kötü ama ilerde o 1 puan bizi şampiyon da yapabilir

Beşiktaş maçında fark ortaya çıkmaya başlar 60 da tükenen takımın enerjisini 75 lere kadar çekebiliriz hamlelerle maçın sonunu daha rahat getirir güzel bir galibiyet alırız :oley:

Son düzenleme:
Temennine katiliyorum ama bir sorum var, kotusunu dusunelim , 3 gun sonra rize macina cikti ama bjk macina da 10 gun sonra cikmis olacak , diyelim ki bjk bizi yendi , olabilir futbolun icinde bu var , gecen sene de yendiler ..

ve fark 10 puana cikti ,kalan 12 haftada bu 10 puani hangi kondusyon yuklemesi ,hangi oyuncu degisiklikleri ile kapatacagiz ?

o zaman denmez mi , riko ile bjk macina "yenersen 2 puan farka indirmek icin cikacaktik" , 10 gun sonra fark 10 puan oldu diye ? sahsen ben derim .

ismail kartal a giydirdiler fenerliler, adam gibi adam vitor dediler , teneke bagladilar , advocat gelince iste adaletli td masallari anlattilar

vitor ayni hafta 49 ,advocat 37 puanda ... yani demem o ki degisiklik tamam guzeldir de son donemde bu 4 uncu degisiklik , terim mancini , mancini prandelli , hamza denizli, denizli riko , riko tudor ...

hamzanin gelisi disindaki bu saydiklarimin hangisinden fayda gorduk ? artik konunun oyuncu isimlerinde oldugu ,degisikligi bunlarda yapmamiz gerektigini ne zaman anlayacagiz ?

Temennine katiliyorum ama bir sorum var, kotusunu dusunelim , 3 gun sonra rize macina cikti ama bjk macina da 10 gun sonra cikmis olacak , diyelim ki bjk bizi yendi , olabilir futbolun icinde bu var , gecen sene de yendiler ..

ve fark 10 puana cikti ,kalan 12 haftada bu 10 puani hangi kondusyon yuklemesi ,hangi oyuncu degisiklikleri ile kapatacagiz ?

o zaman denmez mi , riko ile bjk macina "yenersen 2 puan farka indirmek icin cikacaktik" , 10 gun sonra fark 10 puan oldu diye ? sahsen ben derim .

ismail kartal a giydirdiler fenerliler, adam gibi adam vitor dediler , teneke bagladilar , advocat gelince iste adaletli td masallari anlattilar

vitor ayni hafta 49 ,advocat 37 puanda ... yani demem o ki degisiklik tamam guzeldir de son donemde bu 4 uncu degisiklik , terim mancini , mancini prandelli , hamza denizli, denizli riko , riko tudor ...

hamzanin gelisi disindaki bu saydiklarimin hangisinden fayda gorduk ? artik konunun oyuncu isimlerinde oldugu ,degisikligi bunlarda yapmamiz gerektigini ne zaman anlayacagiz ?

Oyuncular degismemeli diyen yok zaten bu takima revizyon sart

Bjk macinin riekerink ile bir garantisi var miydi?

Kaldigi süre boyunca bir tane bile büyük Mac galibiyeti yoktu

Ayrica senin Tudor'u begendigini de düsünmüyorum,hakan delikanli gibi orta seker yorum atiyorsun basarili olunca ben demistim olmayinca da demistim tarzinda mesajlar

tudor u riko ya tercih ederim ama basarili basarisiz demem icin sonuclari gormeye ihtiyacim var

iste bizdeki her olay bu hataya dayaniyor , sadece bizim klup de degil , fenerde filan da oyle ... neden bugun advocat hayranligi yapanlar vitor u gomenler bu 12 puani gorunce ayni elestirileri getiriyorlar

tudor konusunda da korkarim ki ayni senaryo bizim basimiza gelebilir . biz cok erken ve cok sebepsizce ilahlastiriyoruz bazen , tudor un gelmesi onceki yorumlari hatirliyorum da , beyaz at uzerinde kurtarici misali gorduk adami , sahadaki malzemeden sanki haberdar degilmisiz gibi

öncelikle herkes gibi biran önce dursun yönetiminin gitmesini isterim onu bir kenara koyarsak neden böyle bir şey yapıldığına gelirsek olay şundan ibaret bence. riekerink son zamanlarda medya ve taraftar tarafından eleştirilmeye başlandı. ardından alınan kötü sonuçlarla taraftar istifa diye bağırmaya başladı. hal böyle olunca riekerink ile devam edilmesi durumunda mevcut yönetimin koltuğu daha da sallanacaktı. onlar da ne yaptılar son zamanlarda Galatasaray taraftarının istediği tudor'u takımın başına geçirdiler. böylelikle bir nebze de olsa taraftarın gazını aldılar.

kendi adıma konuşacak olursam ilk maçta her ne kadar puan kaybetmiş olsak da takımda bir kıpırdanma söz konusu. hoca da sahanın kenarında put gibi dikilmiyor, her anı futbolcularla beraber yaşıyor, kenardan devamlı taktik ile takımı yönetiyor, eksik gördüğü kısımları da dakika 80'i beklemeden erkenden düzeltmeye çalışıyor. bunlar şimdilik gördüğüm olumlu yönler. devamını zaman gösterecek. yalnız şöyle de bir şey var. bu kadronun büyük bir revizyona ihtiyacı var. bu kadro ile şampiyon olmamız çok zor.

gelelim sene sonundaki tek taraflı fesih maddesine. bu madde, tudor'un tamamen taraftarın isteği üzerine; taraftarın gazını almak amacıyla takımın başına getirildiğini ispatlıyor. ''riekerink ile zaten şampiyon olamayacaktık, taraftar tudor'u istedi. biz de takımın başına getirdik başarılı olursa oh ne ala bizi de kurtarmış olur. ha başarısız olursa da alın işte siz istediniz getirdik ama olmadı, eldeki kadro bu. uefa finansal fair play zart zurt.'' şuan dursun'un kafasından geçenler aynen bunlardır bence. sene sonuna kadar takımı izleyecek baktı ki riekerink'ten beter durumdayız. fesih maddesini kullanıp yeni bir td getirecek. dursun'un istifası ise kesinlikle seçenekler arasında olmayan bir şey bence

Son düzenleme:

Gerçekleri gören bir renktaşımız.

Geri
Üst Alt