Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.013
- 781
- 388
bütün medya hayvan gibi tudoru doğruyo riekerinke tek sesleri cıkmıyodu ırkcı yorumcuların hasan sasla rasit gelse bi bok olcaktı sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün medya hayvan gibi tudoru doğruyo riekerinke tek sesleri cıkmıyodu ırkcı yorumcuların hasan sasla rasit gelse bi bok olcaktı sanki
Selçuk takımı sabote ediyor kim ne derse desin.
Selçuk takımı sabote ediyor kim ne derse desin.
Valla aldirsinlar bu isten nemalananlar , beni fazla ilgilendirmiyor , cikarim yok bir seyim yok , ugrasamam getirisi olmayan seylerle
Muslera o topu çıkaramayabilir maçı verdi demek ağar olmuşyedekte bekleyeceksek rizeye gitmem diyen [iddia], antremanda isteksiz davranan brumanın rizeye gönderilmemesi ✓
hakan balta antreman temposunu kaldıramadı diye kadrodışı olması ✓
ilk yarı çok iyi oynamasına rağmen 2.yarı pili biten linnesi oyundan alıp semihi sol çekmesi ✓
maçı teslim ettiğimiz dklarda oyundan düşen josue yerine tolgayı alması ✓
gole ihtiyaç varken mc çıkarıp fc alması ✓
bu seozn belki de hiç pozisyon vermememize [90+2 de musleranın üzerine gideni saymazsak] ✓
benim cedcu nefretim vardı o bile iyiydi bugün, normalde kazanırdık ama yediğimiz golde de musleranın hatası var
her zaman maç kurtaran adam bugün maçı verdi
sağlık olsun
kadro kalitesizliğimiz yüzünden yorulup oyundan çıkan adamın yerine aldığımız topçular fark yaratamıyor maalesef
ama en azından 2-0 yenikken oyuna sağ bek cavandayı almayan gerçek bir hoca
Bu arada hocayı kimse oyuncu tercihlerinden dolayı eleştiremez. Bu adamları Tudor aldırmadı, transfer dönemi geçirmedi. DMC,CM olarak elinde 3 tane adam var: Selçuk, De Jong, Tolga. Üçü de ileriye pas atmaktan aciz, üçü de yetersiz. Hiçbiri Galatasaray'ın topçusu değil. Tolga'nın tek artısı daha çok koşması o da 2 aydır sakattı zaten. Bu üçünden ikisini oynatmak zorunda.
Tudor yazın bu bölgeye adam aldırmaz bunları oynatmaya devam eder ya da aldırdığı adamlar bunlardan leş çıkar o zaman sallarsınız hocaya.
Sağ bek alternatifi olarak tek Sabri vardı bugün. Linnes solda oynadığından. Cavanda zaten topçu değil.
Bana gore 2 tane cok buyuk hatasi var. Brumayi yedekte biraktim gelmek istemedi falan diye birsey olmaz. Hocaysan ve ortada problem varsa cozecen aga. Seni oraya bostan korkulugu diye koymadilar. O nedenle Fatih Terim buyuk hoca oluyor iste. Biri kustu agladi falan diye kadro disi birakiyor. Biri tekme tokat dalan 2 oyuncuyu bir sekilde kazaniyor.
Ikincisida. Linnes Ahmet degisikligi anlamsiz. Linnes sahanin en iyisiydi. Cok kotu bir degisiklik.
Hocayi bir macta asmak yanlis tabii ama yanlislari var.
Seneye gelseydi o zaman şimdi niye laf edemiyoruz ?
Seneye gelseydi o zaman şimdi niye laf edemiyoruz ?
Puan kaybettik diye bayram eden bir Galatasarayliyi da ilk kez görüyorum
Bayram etmiyorum. Sizin gibi rüzgarcılara karşı sitem ediyorum.
yedekte bekleyeceksek rizeye gitmem diyen [iddia], antremanda isteksiz davranan brumanın rizeye gönderilmemesi ✓
hakan balta antreman temposunu kaldıramadı diye kadrodışı olması ✓
ilk yarı çok iyi oynamasına rağmen 2.yarı pili biten linnesi oyundan alıp semihi sol çekmesi ✓
maçı teslim ettiğimiz dklarda oyundan düşen josue yerine tolgayı alması ✓
gole ihtiyaç varken mc çıkarıp fc alması ✓
bu seozn belki de hiç pozisyon vermememize [90+2 de musleranın üzerine gideni saymazsak] ✓
benim cedcu nefretim vardı o bile iyiydi bugün, normalde kazanırdık ama yediğimiz golde de musleranın hatası var
her zaman maç kurtaran adam bugün maçı verdi
sağlık olsun
kadro kalitesizliğimiz yüzünden yorulup oyundan çıkan adamın yerine aldığımız topçular fark yaratamıyor maalesef
ama en azından 2-0 yenikken oyuna sağ bek cavandayı almayan gerçek bir hoca
Bos yapiyorsun ona göre
3 günlük hocaya laf ediyorsun,bunun adi art niyettir
Adam olsaydınız da Riekerink'in arkasında dursaydınız. Sorunun teknik direktörle alakası olmadığını anlarsınız. Sitemim buna ve 1 günde Tudor aşığı olanlara. Her şeyi unutup Tudor gelince oyuncuların kaplana döneceğini, taktiksel orgazm yaşayacağını düşünenlere. Tudor çokta umrumda değil yani.