Berabere Kalsak da Tudor İyi İş Çıkardı

Adam olsaydınız da Riekerink'in arkasında dursaydınız. Sorunun teknik direktörle alakası olmadığını anlarsınız. Sitemim buna ve 1 günde Tudor aşığı olanlara. Her şeyi unutup Tudor gelince oyuncuların kaplana döneceğini, taktiksel orgazm yaşayacağını düşünenlere. Tudor çokta umrumda değil yani.

Ilk olarak baskalarinin adamligini sorgulamaktan vaz gec,senden daha adam oldugum kesin(Galatasaray puan kaybedince bayram etmiyorum)

Riekerink'e ben dahil cogunluk tarafindan destek verildi

Bütün sacmaliklara,bjk macinda 0-2'den maci vermesine ragmen,fb macinda 2-0 da sag bek oyuna almasina ragmen,bir tek büyük Mac almamasina ragmen,kasimpasa macinda 10 kisi kalmis bir takimdan baski yerken dalga gecer gibi 90'dan sonra 3 degisiklik yapmasina ragmen,osmanli macinda 2-2 olmasina ragmen 90. Dakika'da Sneijder/chedjou degisikligine ragmen,oynadigimiz bok gibi futbola ragmen,Türkiye kupasindan elenmemize ragmen destek verildi

Rakiplerin puan kaybettigi taraftarin kenetlendigi bir haftada sacma sapan bir oyun plani ile cikardigi kayserispor macindan sonra hala takimda kalmasi gerekiyordu diyen varsa Galatasaray'li degildir hic kusura bakmayacak

Beyler burda buyuk cogunluk bagci dovmek icin bekleyenler.

Bakin su takimda vaz gecilmez (teknik ve idari yonetim dahil) sadece iki kisi var Sneijder ve Muslera

Ha takim olduğumuz anda yukarıdaki durum da biter ve bitmeli. Burada 20 yasindaki bebe terbiyesizlik yapti diye yoneticisi tarafindan takimdan kesildiyse bunu sorgulamak size dusmez,td u de ovecegiz diye bir tarafimizi yirtmak ta anlamsiz.

Ama dunku skorda en az suclu yeni td. dur. Adami yargilamak icin kendi kurdugu ve calistirdigi takimi gormek lazim ayni Riekerink te oldugu gibi ve gorduk.

Burada herseye muhalefet bir grup var kimi dogru kimi yanlis bende elestiriyorum. Ama dun bir bugun iki calisan biri kim olursa olsun övmekte yermekte tamamen sacmaligin daniskasi.

Hayatinda bir tane adam yönetmemiş insanlarin ahkam kesmesi de zaten ulkemizin icinde bulunduğu boktan durumun ozeti ,herkes konusur ama icraata gelince fisss

Benim düşüncelerim asagidaki gibidir;

- Tudor gelecek vadeden ama ovmek icin cok erken
-Bruma yetenekli ama hic bir zaman buyuk bir takimda oynayacak.mental zihniyette degil ayrica takim oyuncusu da degil
-Yonetim bu takimin felaketi
-Sneijder icin Unal baskan sag olsun ayni.sekilde Muslera
-Selcuk un sozlesme.uzatimi Unals baskan sag olsun Dursun baskan da mum dikti

Sabri,Semih ve digerleri mi vallahi kirk.yasindayim.yoruldum bunlar hakkinda goruslerimi bildirmekten.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu dandik kadroda bir teknik adam başarı yakalarsa dünya futbolundaki yeni lucesculardan biri olur ! stoperi olmayan forveti olmayan iki ayağı kırık bir masa gibi dengede duramayan bir kadroda başarılı olmak kolay değil !! belki rikerink bile bu kadro kalitesine göre mükemmel iş çıkartmıştır bunu tudorun performansına göre net olarak göreceğiz

Adam olsaydınız da Riekerink'in arkasında dursaydınız. Sorunun teknik direktörle alakası olmadığını anlarsınız. Sitemim buna ve 1 günde Tudor aşığı olanlara. Her şeyi unutup Tudor gelince oyuncuların kaplana döneceğini, taktiksel orgazm yaşayacağını düşünenlere. Tudor çokta umrumda değil yani.
Arkasinda duruldugu icin bu.kadar uzun sure kaldi zaten,hangi Hollandali td bu ulkede basarili olmus ki bunlarin icinde en.kariyersizi,Cin gibi futbol ulkesi bile olmayan ulkeden kovulup giderken arkasindan zil calinan bir hocaydi.

Ulkesinde bile calistirilmamis ,futbolcu desen zaten cok kisa oynamis pek taninan biri degil yani simdi biz Rijkaard gormus adamiz Rike de genc te degil ki bekleyesin de olsun.En azindan Tudor da oyle bir ihtimal var bekleyip gorelim daha cok cok cok erken.

Riekerinkin arkasinda nasil durulmadi yav ,Riekerink bey dedik baslarda lakin son zamanlarda Y bey olarak anmak durumunda kaldik.

Ya geçin kardeşim ne güzel işi ne yaptı da sanki Linnes'i çıkartıp Çalık'ı alması bu hareketi Riekerink yapsa 1 hafta konuşurdunuz.

Ya geçin kardeşim ne güzel işi ne yaptı da sanki Linnes'i çıkartıp Çalık'ı alması bu hareketi Riekerink yapsa 1 hafta konuşurdunuz.
Bir yilin sonunda hala ayni isleri yapip Riekerink gibi basarisiz olursa bunun da arkasından konusuruz merak etmeyin,en azindan oyunu okuyor ,Linnes son dakikalarda iki hata yapti adam gordu cikardi cunku cok yoruldu bence Linnes gelecek sezon takimin degismezi.olacak cok begeniyorum ama kadroda oraya gececek biri yoktu mecburen Semih gecti ha Semih gecti soldan super bir orta yapti ve Yasin vuramadi vurmus olsa mac 2-1 ve Semih soldan asist yapmis olarak istatistiklere gececekti

Son düzenleme:
Bruma olayını yönetmeyi başarabilseydi öne geçtiğimiz dünkü maçı büyük ihtimal alır ve şampiyonluktan kopmazdık. Sağolsun, çok iyi iş çıkardı. Kötü iş çıkarmış olsa küme düşerdik herhalde.

Tudor'un takımının nasıl olacağını biz ilk 45 dakikada gördük. 3 günlük hoca için bence yeterli bir yönetim gösterdi ancak şunu anladık ki Riekernik Bey kondisyon falan yüklememiş takıma, çünkü ikinci yarı takım öldü bildiğin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazı güzelde 109 km ortalamayla koşan takımın 118 km koştuğunu atlamışsın.

Ayriyeten 3 gün içinde bu.

Sayın Terim dahi ilk geldiğinde İBB maçında Musleranın elleri küçük muhabbetinde Eboue falan sol açık oynamaya geçmişti bi ara darmaduman olmuştuk 3 ay takımla çalışmasına rağmen. Çünkü idmanlar falan iyi ama maç içinde tanırsın takımı.

Ben 1 maç için Tudoru kesinlikle göklere çıkarma taraftarı değilim ama yerin dibine sokanların da yaptığı saçmalıktır

Yazı güzelde 109 km ortalamayla koşan takımın 118 km koştuğunu atlamışsın.

Ayriyeten 3 gün içinde bu.

Sayın Terim dahi ilk geldiğinde İBB maçında Musleranın elleri küçük muhabbetinde Eboue falan sol açık oynamaya geçmişti bi ara darmaduman olmuştuk 3 ay takımla çalışmasına rağmen. Çünkü idmanlar falan iyi ama maç içinde tanırsın takımı.

Ben 1 maç için Tudoru kesinlikle göklere çıkarma taraftarı değilim ama yerin dibine sokanların da yaptığı saçmalıktır

İmza

Hocam sen 1 senedir takımla çalışan sakatlık olmadıkça Linnesi 11 oynatmamaya özen gösteren kadro kurmayı yönetime bırakmış Riekerinkle , 3 günlük bi adamı bi tutarsan adil davranmış olmazsın ki.

Ben Riekerinki en başta çok sevmeme rağmen son 11-12 hafta kıçı başı dağıttı yani her hafta farklı bi saçmalık oldu

Hocam sen 1 senedir takımla çalışan sakatlık olmadıkça Linnesi 11 oynatmamaya özen gösteren kadro kurmayı yönetime bırakmış Riekerinkle , 3 günlük bi adamı bi tutarsan adil davranmış olmazsın ki.

Ben Riekerinki en başta çok sevmeme rağmen son 11-12 hafta kıçı başı dağıttı yani her hafta farklı bi saçmalık oldu
Galatasaray'ın Rize deplasmanından 1 puanla dönmesi ki kendileri ligin son sıralarında ki bir takım dönmesini iyi iş olarak kabul etmek ne kadar adil? Sıçıp batırdı işte bu kadar basit. Elinde imkan varken otorite sağlayacağım diye en efektif oyuncuyu deplasmana götürmedi bu kumarda elinde patladı, öne geçtiğimiz maçta skoru tutacak veya farkı açacak bir hamle yapamadı iyi olan ne var yani? Ben adama özellikle kötü demiyorum zaten desteklemiyorum bu maç özelinde de bir şey demeyelim ama adamı güzellemek için element uydurmaya gerek yok takımın başında x biri ilede gitsek ordan 1 puanla dönmemiz çok olası zaten iyi olan ne vardı başka göze çarpan klasik aynı takım işte. Suç hocalarda değil takım yetersiz bunu defalarca söyledik yine söylüyorum ama Riekerink'e gelince yok onu niye almıyo bunu niye almıyo diyenler bugün kadro yetersiz hoca napsına döndü daha 2 dakikada ve hocayı güzellemek için 1 puanı iyi iş diye yutturmaya çalışıyorlar. Geçiniz.

Galatasaray'ın Rize deplasmanından 1 puanla dönmesi ki kendileri ligin son sıralarında ki bir takım dönmesini iyi iş olarak kabul etmek ne kadar adil? Sıçıp batırdı işte bu kadar basit. Elinde imkan varken otorite sağlayacağım diye en efektif oyuncuyu deplasmana götürmedi bu kumarda elinde patladı, öne geçtiğimiz maçta skoru tutacak veya farkı açacak bir hamle yapamadı iyi olan ne var yani? Ben adama özellikle kötü demiyorum zaten desteklemiyorum bu maç özelinde de bir şey demeyelim ama adamı güzellemek için element uydurmaya gerek yok takımın başında x biri ilede gitsek ordan 1 puanla dönmemiz çok olası zaten iyi olan ne vardı başka göze çarpan klasik aynı takım işte. Suç hocalarda değil takım yetersiz bunu defalarca söyledik yine söylüyorum ama Riekerink'e gelince yok onu niye almıyo bunu niye almıyo diyenler bugün kadro yetersiz hoca napsına döndü daha 2 dakikada ve hocayı güzellemek için 1 puanı iyi iş diye yutturmaya çalışıyorlar. Geçiniz.

Bende onu söylüyorum.

3 gün içinde kadro ve taktik açısından ne güzelleme yaparsın ne de gömersin.

Ama takım bütün sezon alıştığımızdan daha çok mücadele etmeye çalıştı burası açık ama kadron yetersiz ve yetersiz oldukları gibi maksimum %60 ını verecek güçleri var

Hakan baltayı kesmekle olmuyor bu iş sadece selçuk ve sabri gibi bir adamı oynatıp brumayı kadro dışı bırakmanın çok özel bir izahı olmalı.

Bende onu söylüyorum.

3 gün içinde kadro ve taktik açısından ne güzelleme yaparsın ne de gömersin.

Ama takım bütün sezon alıştığımızdan daha çok mücadele etmeye çalıştı burası açık ama kadron yetersiz ve yetersiz oldukları gibi maksimum %60 ını verecek güçleri var
İyide başlıkta güzelleme yapılmış ve ben de buna itiraz ettim sen de bu itirazıma cevap verdiğin için bu diyalog gelişti farkında isen?

Ayrıca her teknik direktör değişikliğinden sonra oyuncular yerini garantilemek, kendini göstermek adına standart performanslarından fazlasını göstermeye çalışır bu da çok normal bir durum. Sadece biraz koştular tek fark bu idi ve bunu Tudor değil Kudor gelse onun içinde yapacaklardı.

Riekerink'e sabrettik diyenler. Lan kaç hafta oldu 3 gün Riekerink bey dediniz sonra adamın ağzına ettiniz demediğiniz kalmadı. Benim Tudor'la işim yok rüzgarcı iki yüzlü taraftarla işim var. Dedim ki madem sorun teknik direktördeydi al sana teknik direktör ne değişti. Üstelik adam Riekerink'ten bile kötü yönetti Bruma'yı kaybetti. Riekerink bu düzende iyi bile dayandı. 3 kez kadro dışı bıraktığın adamı geri al, hepinizi göndericem diyen kaptan bozuntusuna yaptırım uygulama, aynı kaptan bozuntusu oyundan alındı medya ve taraftar demediğini bırakmadı, sezon devam ederken seneye çalışmayı düşünmüyoruz benzeri açıklamalar yap, adamın kızını en alakasız soruları soran şerefsiz medyaya laf etme sonra gel arkasında durduk de. Takımda otoriteden bahset.Hadi lan ordan.

Dursun ve avanesi taraftar Tudor'u istedi bizde aldık görevimizi yaptık diyecek.

Bu maç 118 km koşmuşuz. Genelde 105-112 km koşan bir takım için bir anda fazla bir yükseliş olmuş. Takim ilk yarı biraz kendini zorlayınca ikinci yarı pil bitti geriye çekilmek zorunda kaldık. Tudor diyor her maç daha fazla kosacagız. Böyle giderse göreceksiniz ki 2-3 hafta sonra adaleler atmaya başlar. Hoca umarım bunu öngörüyordur. Tudor'un sistemi Podolski, Selçuk, De Jong, Sneijder, Hakan, Sabri gibi oyuncularla oynanmaz. Agresif, dinamik, pro-aktif oyuncular gerekli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt