GSC Scout Berat Ayberk Özdemir

Renktaş fazla öyle değil ne demek ? İkisinin güzel klüp , romanın ise kötü klüp olduğunu hangi kıstaslara göre belirledin acaba?

Roma kötü kulup demedim. Romanın Monchengladbach ve Frankfurt kadar iyi oyuncu patlatıp yetisirmedigini söyledim. Lutfen carpistirmayalim

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

bence b takım orta sahası olması zor bi kere çabuk değil ve de baskı altında ayağına heakim değil. beleşe alınırsa olabilir anca

hala bir takımla anlaşamadı. Dün ümit milli maçta da iyi oynayan az isimden biriydi. Taylan'ı abisi olarak görüyor ve çok seviyor. Bence bize gelmeyi de çok ister.

gb maksimum 2milyon + %15 satıştan pay ile teklifi kabul eder. Belki ahmet çalık'ı da teklife dahil ederiz, 1.5'a bitiririz.
Ilk yarinin en kotusu buydu dün yav 2.yariyi mi iyi oynadi
izlemedim 2.yariyi

Atanamamış Okay Yokuşlu. 1-2 milyon euro ile gelecekse gelsin yoksa büyük külfet olur.

U21 maçında izledim. Çok düz adam izlenimi verdi. Biraz da hantal

Cok duz bir oyuncu. Biraz Taylan gibi, sadece pas yapiyor ve mucadele ediyor. Orta sahada oynayan genc oyunculardan beklentim top surme ve dribbling konusunda iyi olmalari, ekstra isler yapmadiklari surece 3 buyuklerde is yapmazlar. Kendini gelistirmek istiyorsa avrupa’ya gitmeli.

Geri
Üst Alt