berber fiyatlarının çıldırmış olması

Benimki bunun gibi değil. Kask gibi birşey takıyorsun. Orada bitiriyor traşı.
Ben elektronikciyim. O tarz küçük bir alanda iş yapacak bir teknoloji için ciddi bir ARGE, ciddi bir ekip, ve ciddi bir sermaye gerekir. Kusursuzlastirsaniz bile, kullanıma sunulması için ekonomik olması gerekir. Bu şartlarda bunu sağlamakta zor. Hayal etmek güzelde realist olarak çok zor bir proje.

Bir hafta önce 300 verdim, ondan önce 200 falandı. abi senin fiyatlar niye böyle diye sorduğumda devamlı müşteriye farklı demişti. O yüzden berberinizi değiştirmeyin. Sıra falanda olmuyor, miss.

En temizi bir makine alıp saçını kendin kesmek. Şekil verme kaygısı varsa zor tabi ama saçı düz 3 numaraya vurup geçen bir adamsanız en temizi bu bence.

Bence parasında sorun yok. Parasını elbet alsın da işini layıkıyla yapsın.
Berberle de çok samimimi olmamak lazım.
Benim tiksindiğim bazı noktalar oldu, 2005-2007 arası neredeyse haftada 3 gün fön vs çektiriyordum. O zaman saç kesimi 10-15 ise 10 dakikalık işlem için haftada 15 lira veriyordum. Bir süre sonra iş iyice samimileştikten sonra silklememeye başladı. Başkalarıyla muhabbet araya adam alma vs vs. Yıl arttıkça da bu sefer iş daha trajik oldu millet 1 saat koltukta oturuyor benim saçı 10 dakikaya çat çat giriyor ara makasını random fantazice atıyordu. Samimi arkadaşız ya. Millete maskeler, masajlar bana yıka oğlum ağbinin saçını. Sonuç ikimiz de aynı parayı verip çıkıyorduk.
2022 yılında askere gittiğimde saçımı gittim ankarada bir yerde kestirdim. Adam sadece makinayla girse aynı işi yapardı sonuçta askere gidiyoruz ama o kadar ince çalıştı makasla falan ince işçilik yapıyor toplam traş süresi 50 dakika sürdü.

Böyle işine saygılı insanlar olmalı. Ben nasıl işimi en iyisini yapmaya çalışıyorsam sen de aynısını yapmalısın.

Ben elektronikciyim. O tarz küçük bir alanda iş yapacak bir teknoloji için ciddi bir ARGE, ciddi bir ekip, ve ciddi bir sermaye gerekir. Kusursuzlastirsaniz bile, kullanıma sunulması için ekonomik olması gerekir. Bu şartlarda bunu sağlamakta zor. Hayal etmek güzelde realist olarak çok zor bir proje.
Teknoloji forumuna iş-ortaklık-beyin cimnastiği gibi alan açamıyor muyuz yav. Disiplinler arası projeler belki de yok olup gidiyor. Bir çok sektör bir araya gelip iyi işler çıkabilir.
Hem insanların futbol dışında konularda da etkileşimi olur.
r10 gibi forumlar sırtlan kaynıyor, burada bir avuç insan biz bizeyiz oradan birine güvenmek yerine buradan insanlarla iş yapmak daha cazip gelir bana.

Teknoloji forumuna iş-ortaklık-beyin cimnastiği gibi alan açamıyor muyuz yav. Disiplinler arası projeler belki de yok olup gidiyor. Bir çok sektör bir araya gelip iyi işler çıkabilir.
Hem insanların futbol dışında konularda da etkileşimi olur.
r10 gibi forumlar sırtlan kaynıyor, burada bir avuç insan biz bizeyiz oradan birine güvenmek yerine buradan insanlarla iş yapmak daha cazip gelir bana.
Şahsen internet ortamlarında oluşacak olan her türlü iş ortaklıkları problem çıkarabilir. Fikir alış verişi konusunu diyorsan olabilir. Bunada biz değil adminler karar verebilir. R10 forumunu ben orta okulda worldpress web sitesi yaparken takip ediyordum. Şu anki halini hiç bilmiyorum

Kocaeli Izmit tarafı saç sakal yıkama 450-500 ortalama Gebze tarafı 350 ama özensiz daha şipşak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klimaci elektriğe dokunmadan yarım saatlik iş için 2500-3500 para çekiyor. Berbat işçilik bir de üstüne. Telefonu susmadı evde sürekli ise cagiriyorlar.

Gelmiş bir de d abi keşke bende memur olsaydım falan diyor. Benim maaşı iki günde çıkarıyor ama sorsan hepsi ekonomiden şartlardan şikayetci

Berberlerde aynı. Geçen 930da gittim cumartesi sıra bekledim. Sabahtan beri 4. Tıraş ettiği kişiydim.

Geri
Üst Alt