berber sadakatini bitiren sebepler

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
7 seneyi aşkın süredir gittiğim kuaförüm, sırf samimiyetimizi suiistimal ederek 3 saat sırada bekletti.
Muhtemelen bir daha gitmem, dükkanı seninle birlikte kapatmak zorunda değilim

Bundan 15 sene evvel bir berberim vardı
Ulan adam hem fenerli hem akp liydi. Bunu biliyordum ama sonrasında gittikçe iki durum için de fanatikleşti
Ve tabii ki şutladım

Sonrasında gittiğim bereberimle uzun seneler devam ettim
O berberde de 2023 seçimleri öncesi ciddi bir akp propagandası oluştu bir anda ve rahatsız olup gitmemeye başladım

Hatta beni kesen çocuk durumu anladı o anda siyaset konuşulmaması konusunda uyardı ama iş işten geçti maalesef

Şimdiki ne siyaset biliyor ne futbol. Rahatım

7 seneyi aşkın süredir gittiğim kuaförüm, sırf samimiyetimizi suiistimal ederek 3 saat sırada bekletti.
Muhtemelen bir daha gitmem, dükkanı seninle birlikte kapatmak zorunda değilim
"Omza pipi touch" izin vermezsen sirayi beklersin.

Kel olmak guzel sey, boyle dertlerim yok

Almanya'da yaşayan kuzenim Eylül ayında memleketi ziyarete gelmişti. İlk geldiğinde; kuzen son güne kadar çalıştığım için kuaföre gitmeye vakit bulamadım. beni kuaföre götürür müsün? dedi.

o kadar cimriydi ki arabasını bile burada yıkattı pislik içindeydi

Bundan 15 sene evvel bir berberim vardı
Ulan adam hem fenerli hem akp liydi. Bunu biliyordum ama sonrasında gittikçe iki durum için de fanatikleşti
Ve tabii ki şutladım

Sonrasında gittiğim bereberimle uzun seneler devam ettim
O berberde de 2023 seçimleri öncesi ciddi bir akp propagandası oluştu bir anda ve rahatsız olup gitmemeye başladım

Hatta beni kesen çocuk durumu anladı o anda siyaset konuşulmaması konusunda uyardı ama iş işten geçti maalesef

Şimdiki ne siyaset biliyor ne futbol. Rahatım
Siyaset ve futbol konuşmayan berber (hatta genel olarak esnaf) dilsiz olmalı üstat, başka türlü imkansız.

Kel kaldigim icin bana trip atip yolda selam vermeyen mahalle berberim dukkan kapatmak uzere.

Galiba bütün berberler Fenerli ve at yarışı takip ediyor. Bunu böyle kabul etmek lazım.

Allah'tan hepsi yaslamıyor.

4 yillik berberimi değiştirdim, çünkü samimiyet oluşunca hızlıca kesip gönderme isine girdi doğru düzgün isini tamamlamadan.

5 farkli yer belledim, nedim'in hesap ruh halime göre secim yapıyorum artık veya en yakini hangisiyse gün icindeki planlamamda.

Berber değiştirme zor iş benim için.
Yeni berbere sakalı istediğim gibi kesmesini anlatana kadar 2-3 defa sçıp batırıyor.

Kafayı jilete vurmak, sakal düzeltmek ve burun kulağa ağda ne kadar Türkiyede şu an?

Geri
Üst Alt