# Berk Kızıldemir

Yazın 10 numarada deneyek şu çocuğu hazırlık maçlarında. Yavaş yavaş deneme zamanı geliyor, tekniği falan hep iyiydi fizik olarak da iyi görünüyor

Son dakika uzaktan Samsun'a Ziyech golü attı.1-1 maç penaltilara gitti.

Keşke Tete yerine bu kardeşimize şans verseydik ama kim bilebilirdi bence bu çocuk mental olarak eşiği gecemese bile Efecan hesabı bir Anadolu takımında bela olur büyük takımlara en kotu seviyesi öyle geliyor bana. Bide başarabilirse tutunmayı başka şeyler konuşturma ihtimali var gibi çok kısa denk geldim ama bence ışık var.

Berk Kızıldemir resmen Fenerbahçe'de (Yakup Çınar)

1776858758632.webp

iste simdi keyfim kaçtı
yeni messi'yi Florya'nın kalbinden caldilar

sampiyonluk gitti maalesef

Bu da 20 yasina gelmis bir kere bile seyredemedik. fener yy'i basliyor maalesef.

Edit: 20 yaşındaymış. Salla gitsin.

3-4 sene önce en potansiyelli olanlardan biriydi sitili Hasan Şaş'a benziyordu. Zaman içinde gelişim gösteremedi.

3-4 sene önce en potansiyelli olanlardan biriydi sitili Hasan Şaş'a benziyordu. Zaman içinde gelişim gösteremedi.
Olur olmaz bir kenara ama sorun gerçektende bizde: hiç dogru dürüst gençlere zaman vermiyoruz. Senelerdir kupa maçlari dahil (son 15dk saymazsak) bir de. E bu oyuncuyu ozaman baska takimlarada kiralayamadiginda bu gençler nasil fizik olur kendinden güçlü rakiplere karsi oynamayi ögrenip kendilerini gelisterecekler? Yetenekli gençlerimiz bile en çok gelisebildikleri yaslarda anca senelerdir oynadiklari seviyede kaliyorlar.

Olur olmaz bir kenara ama sorun gerçektende bizde: hiç dogru dürüst gençlere zaman vermiyoruz. Senelerdir kupa maçlari dahil (son 15dk saymazsak) bir de. E bu oyuncuyu ozaman baska takimlarada kiralayamadiginda bu gençler nasil fizik olur kendinden güçlü rakiplere karsi oynamayi ögrenip kendilerini gelisterecekler? Yetenekli gençlerimiz bile en çok gelisebildikleri yaslarda anca senelerdir oynadiklari seviyede kaliyorlar.
Bizde de sistemde de sorun var. TFF siyasi korkuyu bırakıp B takım işinin (bakın pilot takım değil B takım) önünü açmazsa 30 sene daha topçu yetiştiremezsin. Portekiz, Hollanda, Almanya gerizekâlı bir biz akıllıyız.

Yazdıklarına katılıyorum. Ama futbolcularda da sorun var daha 16-17 yaşında oldum havasına giriyorlar gelişim gösteremiyorlar.

Yazdıklarına katılıyorum. Ama futbolcularda da sorun var daha 16-17 yaşında oldum havasına giriyorlar gelişim gösteremiyorlar.
Ama oda akademi'nin bir parçasi. Biz oyunculari sadece fizik, teknik ve taktiksel gelistirmeye çalismiyoruz insallah çünkü futbol'un, gelisimin bir parçasi en az o kadarda mental kismi. Dediklerimiz ama malesef bos çünkü biz A'den Z'ye kadar sansa yönetiliyoruz belli. Bi Erden Timur vizyonla yola çikmisti.

Geri
Üst Alt