Berk Neziroğluları Adanaspor’da!

Faik Fahri

Aslan Üye
Berk Neziroğları Adanaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

b73a2Resim_1311259826.jpg

Haberin devamı için tıklayın ! - GSC Portal

Cevap: Berk Neziroğluları Adanaspor’da!

kiralıkmı gitti. yoksa bonservisiylemi?

iyi halt yedik bravoooooo !anıl karaer gibi parlar ,sonra ersan gibi ikiside yüksek bedelle gider diğer kulüplere !

hay böyle işe ya.twitterda güzel haber dediği bu olsa gerek

balta müstehak bize çok güzel !mertçetin kaldı sadece solbek için !

biz hep alt yapıdakileri başklarınıa cerez parasınamı verecegiz. biraz ışıgı olan herifi bile veriyorlar. anıl dilaver bari gitmesin. ben o cocugun bu sene bu takımda oynamasını isrtiyorum. berki neziroglunu diger arkadaşlar övüyordu. adam kiralık bile gitmemiş. bari süper ligden bir takıma verseydiniz. bunlar bize ersanı vermemişti dimi.

Bunada üzüleceksek işimiz var.Süperlig takımları bile almamış işte

Onur düz mantığın dibisin...

yaw şu çoçukları bank asya takımlarına vermeyin kaç defa diyecez süper ligi takımı yokmuydu isteyen?

Ardayı kiralamak istediğimiz zaman bir sürü süperlig takımı sıraya girmişti.İyi olan adamın zaten herkes farkında merak etme.Potansiyeli olsa Bank Asyaya düşmezdi
potansiyeli var.

buda bos bir oyuncuymus demek. Kartalspor,Adanaspor falan anca bunlara gider bizim A2'ler. Süper Lig takimlarindan isteyen bile yok bizimkileri. bende umutluydum bundan.

berke başarılar .20 yaşına gelmiş o da haklı 3-4 sene baltayımı bekliycek çocuk balta hala 11de. bir de fatih hoca berki oynarken görmeden şans vermezdi. ama tugay bari söyleseydi ona...

Süperlig takımlarının almak istemediği adamları zorla mı vereceğiz?O kalitede değiller işte
GSDA BİLE OYNAMADI berk. arda en azından oynuyordu. boleslav macında döktürmüştü arda. sonra kiralık verdik. tabi almaz süper ligdekiler.

Geri
Üst Alt