Berkan Kutlu Galatasaray'a Döndü

Adamlarda yedek yok, nasıl bıraktılar anlamadım. Genoa'da tutmasını çok istemiştim. Galiba oynatmayacaksanız geri alalım talebinde falan bulunduk. Bizim rotasyonun durumu da ortada olunca..

fikra gibi yemin ediyorum

simdi bir de havalara girmistir bu reziller bana muhtac diye

saka gibi ya

sanarsin arkadas pirlo da geri cagirdik

Gelsin aslan parçası. Sövecek yerli sıkıntısı çekiyorduk iyi oldu.

aylarca orta saha bekle.. bütün transfer sezonu orta saha önceliklerdendi. son dakika dombele diye futbolu bırakmış biri geldi. orta seviye bile çıkmadı. bütün planları alt üst etti iyi bir orta saha ile cl elenmezdik dünya da para alırdık. kelepir diye bütün futbolcular da gidersen riski de çok daha fazla oluyor.. şimdi de berkana geri döndük..

Takım içinde sevilen yararlı maliyeti düşük rotasyon oyuncusu. Ndombele gireceğine bu girsin.

Dk'larını toplasan 4 maç etmiyor. Maç eksiği var.

Eyüp artik hic oynayamaz. Yazik oldu ona
Tam aksini düşünüyorum. Orta saha rotasyonu nitelik bakımından olduğu gibi nicelik bakımından da eksik kaldığı için solbekle birlikte transfer önceliği 6-8 numara idi. Ya yerli başka aday olmadığı için yabancı sağlam biri alınacak, Kaan ilk alternatif olarak devam edecekti (O durumda Eyüp' ün şansı daha da azalırdı), yahut Berkan dönecek, Kaan ilk 11 olacak şekilde planlama yapılacaktı (Bu durumda Eyüp' ün süre alma ihtimali daha fazla bence. İş ki azmetsin, hocanın gözüne girsin)...

Kaan şu an Berkan’ın önünde ve Berkan kalsaydı Kaan muhtemelen o bölgede hiç fırsat bulmayacaktı.

Farklı tipte oyuncular ama ben Eyüp’e fırsat verilmesini falan tercih ederdim, Berkan’ı geri getirmek yerine.. Okan hoca bu konularda biraz kolaya kaçıyor, kazanmaya, yeni keşiflere başvurmak yerine.

Bu seneki transfer politikası çok kötü oldu maalesef
Berkana ihtiyaç olan maçlar oldu ama genoa’da yedek oturuyordu
Şimdi de geri geldi ama son maçını 7 ay önce yapmış bir yedeğimiz oldu

Aynı hata Dubois’da da yapıldı, hem sağ hem sol beki yedekleyen adamı öylesine verdik başakşehire
Angelino’ya herkes tamam dedi ama ne sağ ne sol bekte yedek bırakmadık takımda

Gelen oyuncular da en hazırı 2 ayda maça çıkabilecek adamlardı
Ziyech, Ndombele, nispeten Zaha
Demirbay hazırdı ama bekleneni veremedi
Bakambu’yu hoca hiç oynatmadı
Halil ise bence bize göre oyuncu değil, golcü mü, kanat mı, olayı nedir belli değil

Davinson dışında hayal kırıklığı, o da sakatlandı kaç maçtır yok

Geri
Üst Alt