Berkan Kutlu Genoa’da

Random taraftar elestirilerini bir kenara birakirsak isin gercegi Okan Buruk ve Levent Tuzemen yuzunden oldu.

Gitmek istiyorsa tutamazsın ama yerli adam kalmadı

Gider beğenilmez, kalır beğenilmez, oynar beğenilmez, sonradan oyuna girer neden Berkan girdi diye küfür edilir

vallahi bu taraftar bi senede kendisini real Madrid gibi görmesini acayip sinir bozucu buluyorum

Kesinlikle yanlış karar,yerli kadrosu en dar takım biziz ,yedekten girebilecek yunus ve berkan vardı 2sinide harcadik

Sosyal medya taraftarindan nefret ediyorum adam zaten as kadro oturunca ilk 11 oynamayacak ne vardi bu kadar hakaret edecek rotasyonda her zaman bulunmaliydi.

Skoru aldigimiz maclarda koruma amacli gecen sene Baris ile birlikte cok yararli olmuslardi. Gercekten uzuldum. Maasida cok dusuktu yerli rotasyonumuz 0 suan nerdeyse.

Bir ara 5-6 milyon bonservis teklifi yokmuydu? Transfer döneminin sonuna dogru geldik, herif simdiye kadar baya sahadaydi ve önemli oyuncu sayilirdi ve o teklif nasil 4 milyon opsiyonlu kiraya düstü?

Ligler başlamışken bu denli riskli hamleler yapılmaz ,yerli rotasyonunu nasıl dolduracaz varmı acaba plan

Okan hocadan önce bu oyuncuya sövüyordunuz. Okan hoca oyuncunun arkasında durdu ama adamda haklı sürekli ıslıklama, eleştiri, hakaret gitmek istemesi çok doğal.

Çok yüksek ihtimal Avrupa listesine de yazılmayacaktı kendi gitmek istemiştir, normal. Başarılar Berkan

Geri
Üst Alt