Berkan Kutlu Genoa’da

Aslında BERKAN'ın hiç suçu yok. Adam sağlam yedekten girecek rotasyon oyuncusu. Bunu bilerek ana karakter yapmaya çalıştılar. Taraftar da şapkasını önüne koyup düşünsün bu adama gereksiz yere saygısızlık yapmaya gerek yok. Burada da yönetimin de suçu var. Kaç senedir bu takımda Torreira dışında defansif orta saha transferi yapılmadı. Adam birgün sahada bayılıp kalacak diye korkmuyor değilim. 30 milyon EURO'yu cebe koyduk ama. Aksi bir durumda yönetimde hoca da bunun altında kalır ezilirdi. Bireysel yetenek ve tecrübe bizi kurtardı. Bunları şimdi konuşmazsak ileride sağlam bir yenilgide kimse ağlayıp zırlamasın. Herkes kanatsız iyilik meleği rolü oynuyor.

Bu taraftar ile işimiz zor her sene bu ekonomi ile yeni baştan kadro yapıcaz. Şampiyon kadro yavaş yavaş bozuluyor. Bu sene işimiz zor inşallah yeni gelenler çabuk adapte olurlar.

Transfer sezonunun son günü giderek hainlik etmiştir iyi anmaya da gerek yok. Oynamak istiyorum diyerek son gün giden emre akbaba ve kılıncdan farkı yoktur.

Bunun yerine herhangi bir altyapı oyuncusu oynayabilir hatta efenin hamzanın vs önü açılacaksa kazanctır bizim için. Boeyin yaşam koçu olarak görev yapıyordu zaten birnevi. Geçen sene akbaba gitmek isterken ben duracam rotasyonda diyerek adamlık yaptığı için övdüysek, bu sene de kendisi aynısını yaptı boşuna taraftara bok atılmasın. Küfrü ilk geldiği günden beri yiyor zaten. Bu sene ne değişti?

Yerli oyuncu gidiyorsa bunun son sebebi taraftardır, ilk sebebi kurdan dolayı Paradır malesef. Keşke az kazanıyorum gitmek istiyorum deseler de saygı duysak.

+olarak Cl listesinde olmayacağım diyerek genoa ya gitmek de komik. Az kazanıyorum de kardeşim bu kadar basit

Taraftarın ıslıklama, küfür gibi eylemleri bizi aşıyor. Temel egitimde yanlışlar olduğu için bazı durumları engelleyemiyoruz. öyle eğitilmiş, alışkanlık haline gelmiş. Çocukluktan beri gelen alışkanlıklarını değiştiremeyiz toplumunun.

Eğer Berkan ve Kerem bu sebepten gidelim diyorlar ise yapacak bir şey yok. Çünkü bizim de kulüp olarak değiştirebilecek bir durumumuz yok. En fazla taraftar gruplarına biraz çeki düzen getirmeyi deneyebiliriz. Futbolcular böyle durumlara alışması lazım.

Keşke bu sebeple değil de Avrupa tecrübesi için gitseler. Olmuş 1 Eylül şurada, bunlar şimdi gitmeye kalkıyor. temmuzda gitseniz ya gidecekseniz.

Hayırlı olsun, büyük ihtimalle, burada kesin yedek kalacağını düşündüğü için şansını yurtdışında denemek istedi, yolu açık olsun, yerli oyuncu saçmalığı olmasa burada gitti diye söylenenlerin hemen hepsi zil takıp oynardı.

Valla en güzelini yapmış Berkan

Helal olsun evladıma yolu açık olsun

Keşke bütün Türk çocukları yurt dışı yapsalar

Ne yapacaklar burada durup da

Umarım Barış'da Kerem'de Kazımcan'da gider

Kimse yerli muhabbeti yapmasın

Büyük takım isek gidip yerine yerli oyuncu bulacağız bu kadar basit
Olmayanı nasıl bulacagiz

Yok biz kimseye zil takip oynamayız büyük takım nezaketci ile göndeririz
Hayırlı olsun, büyük ihtimalle, burada kesin yedek kalacağını düşündüğü için şansını yurtdışında denemek istedi, yolu açık olsun, yerli oyuncu saçmalığı olmasa burada gitti diye söylenenlerin hemen hepsi zil takıp oynardı.

HY: Berkan şampiyonlar ligi kadrosuna bile yazılmayacaktı

Haluk Y.: Berkan Şampiyonlar Ligi listesine yazılmayacağı için ayrılma talebinde ısrarcı oldu.

22 kişi yazdırabileceğimiz için anaplandan bir oyuncu dışarda kalmak zorundaydı, Kaan orada kullanılabildiği için piyango Berkan’a vurdu, yapacak birşey yok..

Haluk Y.: Berkan Şampiyonlar Ligi listesine yazılmayacağı için ayrılma talebinde ısrarcı oldu.

22 kişi yazdırabileceğimiz için anaplandan bir oyuncu dışarda kalmak zorundaydı, Kaan orada kullanılabildiği için piyango Berkan’a vurdu, yapacak birşey yok..
genoa ya cl de başarılar dileyelim

Geri
Üst Alt