Berkan Kutlu Genoa’da

Gurrpegi 5 milyon diyor. Menajeri Fenerin sattigi oyuncularin menajeriymis.

Göndermek büyük hata olur. Türk düşük maliyetli faydalı otuncu. En ufak hatada ıslıklanacağını bildiği için gitmek istemiştir.

Yerin dibine gömülen Berkan şimdi yazık. Kötü oldu deniliyor, bence opsiyon biraz daha faLa olsaydı iyi olurdu.

Parasının en azından bir kısmını çıkarmış olduk.

Tek üzüntüm giden yerliler yerine altyapıdan oyuncu yerleştirmememiz

Berkan'in gitmesi sorun degil de orda ya altyapidan bir topcu hazirlayacagiz, ya da yerli transfer. Yerli kurali olmasa zaten Galatasaray'da isi olmayan bir arkadasimiz. Yonetimin illa bir hamlesi olacak, Yunus & Berkan gitmesi yerli rotasyonu etkiler.

Takımdan gitmek isteyen isteyene acaba huzursuzluk mu var demeden gecemiyor insan

Badelj-Frenderup-Strootman(Thorsby) üclüsü oynuyor suan. Berkan bunlardan birini kesebilecegini düsünüyor anladigim kadariyla.

Maçlar özelinde çok eleştrimişimdir - top kullanma , adam karşılama konularında ama takıma bağlılığı ve ilişkileri çok iyiydi.

Gerçi yeni değil epey zamandır gitme isteği varmış diyorlar- umarım başarılı olur.

Realiteyede bakınca - CL'de ne kadar oynar ? mecbur kalınmadıkça oynamaz - keza ligde de belki öyle .Adamın bir bakıma "yav oynamicam - gencim - nasıl transfer olurum ya da ilerletirim kariyerimi" bakış açısınada saygım var eğer öyle düşünüyorsa.

Sıfır gol, sıfır asist, düşük top kapma oranı, sıfır dribling sadece Türk olması dışında bir numarası yok. Yerine Hamza Akman türü gençleri monte edelim yeter.

Son zamanlarda yedigi tepki yüzünden gittigini hic sanmiyorum, zaten gecen sezondan beri gitmek istiyor haberleri vardi, rotasyon dan illeriye gitmedi, gitsin italyada oynasin iste. Bizde Berkan yerine bir genc transfer yapar ona sans veririz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig maratonu için Berkan gibi vasat/ortalama topçulara da ihtiyacımız vardı.

Olumsuz sonuçları olabilecek bir transfer bizim için.

Bi tane adamı da bonservis alıp satın arkadaş ya seneye hepsi geri döner. Satış işinde bizim kadar beceriksiz kulüp dünya üzerinde yoktur. Şikeciler çer çöpten para kazandı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi tane adamı da bonservis alıp satın arkadaş ya seneye hepsi geri döner. Satış işinde bizim kadar beceriksiz kulüp dünya üzerinde yoktur. Şikeciler çer çöpten para kazandı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye yapılmasının kesinlikle bankalar birliği olduğunu düşünüyorum ve opsiyon söylenmesede zorunlu alma olduğunu düşünüyorum

Geri
Üst Alt