Berkan Kutlu: "Geri çekilince golü yedik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Futbolcumuz Berkan Kutlu, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynadığımız Lokomotiv Moskova mücadelesinin ardından Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Berkan Kutlu: "Bence maça çok iyi başladık. Golü de bulduk. Sonra biraz daha geriye çekildik galiba. Geri çekilince golü yedik. İkinci golü de hak ettik, atsak her şey bambaşka olacaktı."

"Lokomotiv Moskova galiba buraya 1 puan almaya geldi. Biz 3 puan almak istiyorduk. Ancak hala lideriz. Önümüzde maçlar var. En iyi şekilde devam edeceğiz."

“Üzülmemek elde değil.”

Enerjisine,çabasına ve dinamizmine saygım olmakla birlikte bana göre yeterli teknikte falan değil bu adam. Her topu geriye vs atıyor. Takımda ondan kötü oynayanlar olduğu için şimdilik idare eder. Ya tekniğini falan geliştirip ileri oynamayı öğrenir ya da sadece koşmakla olmaz bence.

Enerjisine,çabasına ve dinamizmine saygım olmakla birlikte bana göre yeterli teknikte falan değil bu adam. Her topu geriye vs atıyor. Takımda ondan kötü oynayanlar olduğu için şimdilik idare eder. Ya tekniğini falan geliştirip ileri oynamayı öğrenir ya da sadece koşmakla olmaz bence.
Basit oynuyor sadece tekniği gayet iyi

Golde hatanın büyüğü Muslera'nın. Bjk maçında yediği ikinci golün aynısını yedi. Önünden geçen topa müdahale etmiyor. Ben böyle gol yiyen profesyonel takım görmedim resmen amatör ligi golü yiyoruz.

hangi geriye çekildiniz la herif altıpastan bomboş vurdu.

1-0 a güvenerek geri çekilirsen golü yersin.

Yeni kaleci şart
Ben Muslera'yı gömmek için söylememiştim ama öyle imkansız topları çıkarıp öyle amatörce goller yiyor ki artık ona güvenmiyorum.

Bjk maçında başka bir kaleci olsa o hakeme rağmen 1 - 0 kazanmıştık. Larinden yediği iki golde de %100 müdahale hatası var. Aynını bugün de yaptı. Yahu bu yüzyılda arka direkte boş kaleye dürtükleme golü 7 günde iki kere yenebilir mi?

Kendiniz cekildiniz hocanin kitabinda geri vites yoktur.

Ben Muslera'yı gömmek için söylememiştim ama öyle imkansız topları çıkarıp öyle amatörce goller yiyor ki artık ona güvenmiyorum.

Bjk maçında başka bir kaleci olsa o hakeme rağmen 1 - 0 kazanmıştık. Larinden yediği iki golde de %100 müdahale hatası var. Aynını bugün de yaptı. Yahu bu yüzyılda arka direkte boş kaleye dürtükleme golü 7 günde iki kere yenebilir mi?

Aynen o kadar saçma gol yedi ki insan şaşırıyor. Larinin golü deme bak hala sinirleniyorum.

Bay denen kazmayı oyuna sokup beki tek bırakınca golü yedik.
Yani yine şoparlığımıza.

Geri
Üst Alt