- 18 Mayıs 2011
- 53.311
- 57.259
- 4.613
fazla zaman kaybetmeden almak lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırı değişebilir onu bekliyorlar bence.fazla zaman kaybetmeden almak lazim
olabilir , ama ben kendisini yinede kaliteli bir futbolcu buluyorum yerli yabanci konusundan ayriYabancı sınırı değişebilir onu bekliyorlar bence.
bence bizden sonra transfer yapabilecek kalitede bir futbolcu direk 4 degil de 3+1 futbolcu versek guzel bir anlasma olur diye dusunuyorum.4m bonservis çok ama piyasa bu maalesef
Potansiyel var bencede,boş alana çıkması sürekli top alması vermesi,mücade gücü yüksek olması bunlar hep artı.2.5 bence ederi yabancı sınırı yüzünden 1 m fazla verebiliriz ama gelişimine devam ederse 7-8 e satarız 1 sene sonra.olabilir , ama ben kendisini yinede kaliteli bir futbolcu buluyorum yerli yabanci konusundan ayri
kesinikle bende boyle dusunuyorum.Potansiyel var bencede,boş alana çıkması sürekli top alması vermesi,mücade gücü yüksek olması bunlar hep artı.2.5 bence ederi yabancı sınırı yüzünden 1 m fazla verebiliriz ama gelişimine devam ederse 7-8 e satarız 1 sene sonra.
alanyasporun transfer politikasini cok begeniyorum , adamlarin bir tane bos transferi yok neredeyse.4 yıl da ödemek üzere 4 milyon Euro verilebilir. Zaten bedava aldılar dünya parayı ceplerine soksunlar.
hic izledinizmi ?Bu kim ya
Her sene gereksiz 3-5 turk topcu aliyoruz
Her sene cope gidiyorlar
Bos bos isler
hic izledinizmi ?
cok sevdigim bi abi vardi o da boyle yazardi , diger yazdigin isimlerde vasat alti olduklarina seninle hem fikirim , fakat Berkan onlardan cok kaliteli ve ihtiyacimiz olan bir topcu. Su anda o saydigin worldclass topcularinda maasini odeyecek gucte degiliz 11 futbolcunun 11inide oyle futbolculara dolduramassin maalesef.Izledim.
Sekidikayi da izledim, hemde canli.
Oguzhani da.
Tarik Camdal'i da.
Ve daha cok sayida bos topculari.
Bir iki sezon Turkiye gibi F klas ligde birsey yapip kremasini yiyen tipler. En iyi durumlari bile top 10 ligde oynayacak kapasitede degil.
Ara sira Selcuk Inan gibi 2-3 sene iyi cikan da olmuyor degil. Ama bizim transfer politikamiz bu olmamali. Icerde bu eleman gibi topcular yetistiremiyorsak biz zaten batmisiz. Ona verecegimiz para ile alt yapidan onun gibi 5 aday yetismesi lazim.
Transfer dedigin Sneijder, Ujfalusi, Melo gibi A sinif liglerde top oynayabilen isimler olur. Burda bulamadigin meyveyi ithal edersin. Bizde elma bahcesi var, gidip satin aliyoruz komsudan.