GSC Scout #Berkan Kutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dünkü konuşmadan almışız gibi anladım .. Büyük ihtimal 3 taksit vs ikna etmeye çalışıyoruz.

olabilir , ama ben kendisini yinede kaliteli bir futbolcu buluyorum yerli yabanci konusundan ayri
Potansiyel var bencede,boş alana çıkması sürekli top alması vermesi,mücade gücü yüksek olması bunlar hep artı.2.5 bence ederi yabancı sınırı yüzünden 1 m fazla verebiliriz ama gelişimine devam ederse 7-8 e satarız 1 sene sonra.

Potansiyel var bencede,boş alana çıkması sürekli top alması vermesi,mücade gücü yüksek olması bunlar hep artı.2.5 bence ederi yabancı sınırı yüzünden 1 m fazla verebiliriz ama gelişimine devam ederse 7-8 e satarız 1 sene sonra.
kesinikle bende boyle dusunuyorum.

4 yıl da ödemek üzere 4 milyon Euro verilebilir. Zaten bedava aldılar dünya parayı ceplerine soksunlar.

Berkanın defalarca maçını izledim ve beğeniyorum.
Durumumuz, Türk Futbolunun durumu, Yabancı sınırını harmanlarsam;

2.5 Milyon € transfer başarısı
3.0 Milyon € normal bir transfer
Fazla verilecek her bir kuruş kazık.

He bana sorulacak olursa Berkanın yanında Efkan veya Umuttanda birinin alınıp Alanyada 1 yıl kalmasını isterim ama ne bizimkiler becerir ne Alanya kabul eder.

Berkan Kutlu için Alanyaspor'dan tavır!​

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR
Transferde orta saha arayışına devam eden Galatasaray, Alanyaspor'un 23 yaşındaki futbolcusu Berkan Kutlu için bir süre önce girişimlere başlamıştı. Sarı-kırmızılı yönetim 2.5 milyon Euro karşılığında Akdeniz temsilcisiyle anlaşmaya varmıştı.

"Galatasaray formasını giymek için sabırsızlanıyorum"​

Hatta Berkan Kutlu da, "Transfer teklifini duyar duymaz çok heyecanlandım ve elim ayağım birbirine dolaştı. Çocukluk hayalimin gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum ve gurur duyuyorum. Galatasaray formasını sırtıma geçirip muhteşem taraftarın önünde sahne almak için sabırsızlanıyorum. İnşallah en kısa zamanda resmi açıklama da yapılır" açıklamasında bulunmuştu. Ancak bu transfer bir türlü resmiyete dökülemedi.

Neden Berkan Kutlu transferi açıklanmıyor?​

Galatasaray birçok futbolcuyla aynı anda ilgilenirken, geçen hafta bir yandan Rumen yıldız Cicaldau'nun transferini bitirdi. Cicaldau için Galatasaray yönetimi 6.5 milyon Euro bonservis ödeyince, edinilen bilgiye gören Alanyaspor cephesinden "Cicaldau'ya 6.5 milyon Euro ödeniyorsa, Berkan için de bu seviyelerde para ödenmesi gerekir" şeklinde tavır gösterdi.

Burhan can isimli gazeteci mi olur la . Hem kel hem burhan

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hic izledinizmi ?

Izledim.
Sekidikayi da izledim, hemde canli.
Oguzhani da.
Tarik Camdal'i da.
Ve daha cok sayida bos topculari.

Bir iki sezon Turkiye gibi F klas ligde birsey yapip kremasini yiyen tipler. En iyi durumlari bile top 10 ligde oynayacak kapasitede degil.

Ara sira Selcuk Inan gibi 2-3 sene iyi cikan da olmuyor degil. Ama bizim transfer politikamiz bu olmamali. Icerde bu eleman gibi topcular yetistiremiyorsak biz zaten batmisiz. Ona verecegimiz para ile alt yapidan onun gibi 5 aday yetismesi lazim.

Transfer dedigin Sneijder, Ujfalusi, Melo gibi A sinif liglerde top oynayabilen isimler olur. Burda bulamadigin meyveyi ithal edersin. Bizde elma bahcesi var, gidip satin aliyoruz komsudan.

Izledim.
Sekidikayi da izledim, hemde canli.
Oguzhani da.
Tarik Camdal'i da.
Ve daha cok sayida bos topculari.

Bir iki sezon Turkiye gibi F klas ligde birsey yapip kremasini yiyen tipler. En iyi durumlari bile top 10 ligde oynayacak kapasitede degil.

Ara sira Selcuk Inan gibi 2-3 sene iyi cikan da olmuyor degil. Ama bizim transfer politikamiz bu olmamali. Icerde bu eleman gibi topcular yetistiremiyorsak biz zaten batmisiz. Ona verecegimiz para ile alt yapidan onun gibi 5 aday yetismesi lazim.

Transfer dedigin Sneijder, Ujfalusi, Melo gibi A sinif liglerde top oynayabilen isimler olur. Burda bulamadigin meyveyi ithal edersin. Bizde elma bahcesi var, gidip satin aliyoruz komsudan.
cok sevdigim bi abi vardi o da boyle yazardi , diger yazdigin isimlerde vasat alti olduklarina seninle hem fikirim , fakat Berkan onlardan cok kaliteli ve ihtiyacimiz olan bir topcu. Su anda o saydigin worldclass topcularinda maasini odeyecek gucte degiliz 11 futbolcunun 11inide oyle futbolculara dolduramassin maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt