Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Solak ama sağ ayağını da güzel kullandığı anlar var videosunda.solak değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solak ama sağ ayağını da güzel kullandığı anlar var videosunda.solak değil mi
5 haberleri ürkütüyor kaynak nereden çıktı acabaBu herife 5 vermişsek ghezzala 10 vermisizdir.
Muhtemelen g.tlerinden demek isterdim ama korkuyorum5 haberleri ürkütüyor kaynak nereden çıktı acaba
neden ürküyon la.5 haberleri ürkütüyor kaynak nereden çıktı acaba
Zaten bir milyona aldık kanka ne 3 üneden ürküyor la.
oyunu kuralına göre oynayacaktık hanihiçbir rakam açıklanmasın muhasebeciler kudursun diyordun
![]()
Zaten bir milyona aldık kanka ne 3 ü![]()
neden ürküyon la.
oyunu kuralına göre oynayacaktık hanihiçbir rakam açıklanmasın muhasebeciler kudursun diyordun
![]()
5m verecek olsak transfer çoktan bitmiş olurdu yawşimdi lafı çarpıtmaya gerek yok benim dediğim muhasebeciler 100-200 bin euro’luk farkta kafa yoranlar 2 milyon Euro çok para
Elması anlamak da zor para açıklama mevzusunu kaldırdıktan sonra bile 1 ayda 1 kişiyi zor getirdi ince eleyip sık dokuyor ya da kaynak bulamadı yarınki açıklamalarını merakla bekliyorum5m verecek olsak transfer çoktan bitmiş olurdu yaw
max 3.5 veririz gibime geliyor
Yok isteAlanyaspor'un 2 sezondur maçlarını takip ediyorum.Biz bu herifi niye transfer ediyoruz hiç anlamadım.Galatasaray'ın altyapısında bunun kadar oynayacak adam yoksa kapatalım altyapıyı.
2 senedir takip ediyosun....berkan 2020 yazinda gelmis ve cok iyi bir performans göstermiş bu sezon.bunu göremediysen,bu da senin problemin.iyi forumlarAlanyaspor'un 2 sezondur maçlarını takip ediyorum.Biz bu herifi niye transfer ediyoruz hiç anlamadım.Galatasaray'ın altyapısında bunun kadar oynayacak adam yoksa kapatalım altyapıyı.