Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.333
- 24.425
- 3.093
Berkan gayet iyi oyuncu keşke kaan da
Gelseydi süper olurdu.
Gelseydi süper olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis ben zaten adamı 2 senedir takip ediyorum demedim ki? Alanyaspor'un maçlarını iki senedir takip ediyorum.İşim dolayısı ile.Berkan'ın oynadığı maçları da izledim bu adam 23 yaşında öyle çok genç değil yaşı ahım şahım bi futbolcu değil.Bir Emre Akbaba gibi performansı ile öne çıkamadı takımda.Biz bu adamı niye alıyoruz?2 senedir takip ediyosun....berkan 2020 yazinda gelmis ve cok iyi bir performans göstermiş bu sezon.bunu göremediysen,bu da senin problemin.iyi forumlar
1 m'a aldık rtaş çaktırmaAynen.
4.5 yazanlar oldu yok daha neler
adamlar 2 Mio € bonserviz kabul etmedi .
1 m'a aldık rtaş çaktırma
Bu işler çok kolaymış gibi bahsediyorsun, Avrupa'da potansiyelli olan topçular için istedikleri rakamlar belli bknz. Gedson.Bıkmadan sıkılmadan yedek bile olamayacak oyunculara para saçmaya devam ediyoruz.
Her yerli genç oyuncuya,star muamelesi yapılıyor.
Kesinlikle bizde ilk 11 oynayacak seviyede değil.
3 milyon ile Avrupa'da bunu 5'e 10'a katlayacak çok daha iyi isimler bulunur.
Bknz: emiliano Buandia 1.5mE'ya alındı şimdi 20-30 m€Bu işler çok kolaymış gibi bahsediyorsun, Avrupa'da potansiyelli olan topçular için istedikleri rakamlar belli bknz. Gedson.
Yabancı sınırı geldi farkındasın değil mi?Bknz: emiliano Buandia 1.5mE'ya alındı şimdi 20-30 m€
Maxence Locroix 5 m€'ya alındı şimdi 20-30
Dusan vlahoic 2 m€ 'ya alındı şimdi 40 m€
Hallaand'i biz bile nerdeyse 5 milyona alıyormuşuz .
İstenince bulunuyor.
Berkan'i gözü kapalı Avrupa maçına ilk 11 yazar mısın?
Yazmazsın o zaman o kadar para vermeyeceksin.
Bknz: emiliano Buandia 1.5mE'ya alındı şimdi 20-30 m€
Maxence Locroix 5 m€'ya alındı şimdi 20-30
Dusan vlahoic 2 m€ 'ya alındı şimdi 40 m€
Hallaand'i biz bile nerdeyse 5 milyona alıyormuşuz .
İstenince bulunuyor.
Berkan'i gözü kapalı Avrupa maçına ilk 11 yazar mısın?
Yazmazsın o zaman o kadar para vermeyeceksin.
Hoca bu isimlere milyonları veriyorsa birde üstüne Aytaç ve Alpaslan gibi isimleri aldırıyorsa ne yapıp ne edip oynatacak.Burda yabancı sınırını destekleyen yok ama mecburen bu kurala uymamız gerekiyor. İlk 11 seviyesinde alabileceğimiz 3 Türk oyuncu söylesene. Berkan’da keremde ilk 11 seviyesinde değil ama artık mecburuz, en azından seviye atlayabilecek oyuncular bunlar. Akbaba ya da Arda’yı mı 11 oynatalım?
Akbaba skora yönelik bir oyuncuydu, Berkan ise üç 8 numaradan birisi gibi oynadı evet skor konusunda eleştirilebilir ama takım içi rolü zaten buna yönelik değildi.Reis ben zaten adamı 2 senedir takip ediyorum demedim ki? Alanyaspor'un maçlarını iki senedir takip ediyorum.İşim dolayısı ile.Berkan'ın oynadığı maçları da izledim bu adam 23 yaşında öyle çok genç değil yaşı ahım şahım bi futbolcu değil.Bir Emre Akbaba gibi performansı ile öne çıkamadı takımda.Biz bu adamı niye alıyoruz?
Derin oyun kurucu stili bir 6 numara oynamaz mı bizim formatta, sırtı dönük top alması, ilk dokunuş ve pas kalitesi uygun gibi bu işe, ne dersin? Tabii orta sahadaki partnerleri gedson+tempolu bir adam olmalı yine ki defansif zaaf yaşamayalım.Akbaba skora yönelik bir oyuncuydu, Berkan ise üç 8 numaradan birisi gibi oynadı evet skor konusunda eleştirilebilir ama takım içi rolü zaten buna yönelik değildi.
Baktığımız zaman :
- pasörlüğü iyi
- dinamizmi çok iyi
- fiziği iyi
- oyun görüşü fena değil
- şutları vasat altı (bilmiyoruz o yönünü)
- çalım yönü pek yok
- çevik değill
Bunların hepsi olsa zaten şu an Avrupa'daydı, sen alacaksan eksileri artı yapıp satacaksın, dünya futbolu bu noktada artık.
Ha diyorsunki vasat, berbat bir oyuncu, bu da senin önyargını gösterir, Berkan'ı 2 maç izleyen çocuktaki potansiyeli görür.
Burada takılabileceğimiz temel nokta nerede/nasıl oynayacağı zira Gedson sağ iç Berkan sol iç, Taylan veya Aytaç geride oynarsa skor yönü düşük bir orta saha olacaktır.
Akbaba skora yönelik bir oyuncuydu, Berkan ise üç 8 numaradan birisi gibi oynadı evet skor konusunda eleştirilebilir ama takım içi rolü zaten buna yönelik değildi.
Baktığımız zaman :
- pasörlüğü iyi
- dinamizmi çok iyi
- fiziği iyi
- oyun görüşü fena değil
- şutları vasat altı (bilmiyoruz o yönünü)
- çalım yönü pek yok
- çevik değill
Bunların hepsi olsa zaten şu an Avrupa'daydı, sen alacaksan eksileri artı yapıp satacaksın, dünya futbolu bu noktada artık.
Ha diyorsunki vasat, berbat bir oyuncu, bu da senin önyargını gösterir, Berkan'ı 2 maç izleyen çocuktaki potansiyeli görür.
Burada takılabileceğimiz temel nokta nerede/nasıl oynayacağı zira Gedson sağ iç Berkan sol iç, Taylan veya Aytaç geride oynarsa skor yönü düşük bir orta saha olacaktır.