Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.218
- 25.084
- 2.643
Hagi takımdan gittiğinde berkan daha 3 yaşındaydı ergün ise 2007'ye kadar oynadı. Ergün'ü izlemesi normal.ergün'ü nasıl görmüş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi takımdan gittiğinde berkan daha 3 yaşındaydı ergün ise 2007'ye kadar oynadı. Ergün'ü izlemesi normal.ergün'ü nasıl görmüş![]()
Prime selcuk iyiydi ama evet aslında o dönemin Emresi hala en iyi OS TR den çıkan.Selçuk mu ? Yemin ederim 5 orta saha yaz desen yazmam aralarına..
ergün 2003 den sonra performansıyla yerlerde sürünüyordu.Hagi takımdan gittiğinde berkan daha 3 yaşındaydı ergün ise 2007'ye kadar oynadı. Ergün'ü izlemesi normal.
ya de ki öyle olsun. melo fernando gibi adamlar varken galatasaray'da iyi oynadığı maç sayısı 3-4 ü geçmeyen elano neyin nesi98 doğumlu berkan 96-01 arasındaki kadroyu izlememiş olması normal. Kendi izlediği futbolculardan kurmuş.
Onun zevki ben bir şey diyemem. Galatasaray tarihinin en iyi 11'ini kur diye sorsalardı ve böyle bir cevap verseydi saçma bulurduk.ya de ki öyle olsun. melo fernando gibi adamlar varken galatasaray'da iyi oynadığı maç sayısı 3-4 ü geçmeyen elano neyin nesi![]()
3üncü sansürHagi, Melo, Hakan Şükür falan nerde kardeş
Sevgili Arif;ona yetişemediğimiz,izleyemediğimiz,gollerini hissedemediğimiz için maalesef listede yer veremedim.Rahmetli babam anlatırdı ama bu gözler Tanju ve sonrasını birebir gördüğü için liste öyle yer aldı.Sen eğer izlediysen senin gönlünün efendiside metin Oktay olur.Minnet duyarım ,saygı duyarım.hak razı olsun.
izlemekten keyif aldığın bir gs 11i yap ortam şenlensinBerkan Kutlu’nun İzlemekten Keyif Aldığı Galatasaray 11’i
Başlık manipüle edilmiş.
kayseri'ye attığı golü görmüş ona vurulmuş.Elanonun neyini izlemekten keyif aldin berkan her turlu falso
Cok iyi goldu ciddenkayseri'ye attığı golü görmüş ona vurulmuş.
gece 3te mi ne açıklanmıştı. sabah bir kalktık elano gs'da :dCok iyi goldu cidden
Muslera@Emre Bari
Boey Popescu xxx Ünsal
Torriera Melo
Ribery Hagi Arda66
İcardi
96-00'ı izledim. prekazi'nin altay dönemine ucundan denk bile geldim hatta. bana göre gs tarihinin en baba kadrosu yukarıdaki gibidir.
yukarıdaki oyuncuların çoğunluğu, real, barca, bayern, atletico, juve, inter görmüş, kimi bu takımlarda birden fazla kez gol kralı olmuş, kaptanlık yapmış, kimi cl, kimi al kazanmış, kendi milli takımlarında da üstün başarılar kazanmış, hepsi oynadığı dönemde gs'a hayvansal katkılar vermiş, "tavanı" kendi mevkilerinin dünyada sayılı w-class oyuncularıdır.
bir tek torriera-belözoğlu ve icardi-şükür arasında kaldım. biri fb'ye gittiği ve her ikisinin de siyasi yönü olduğu için yazmak istemedim ve icardi-torriera'yı tercih ettim.
stoperin birinde tamamen kararsız kaldım.
ujfalusi
song
nelsson
sanchez
birini seç.