- 5 Eylül 2014
- 86.769
- 73.435
- 4.513
konum konya yazıyorsa tanıyacaksınbaban yaşındayım düzgün konuş. illa tanımam mı lazım
ha tanımıyorsan konumunu değiştir
ya da özelden sana tanıtayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konum konya yazıyorsa tanıyacaksınbaban yaşındayım düzgün konuş. illa tanımam mı lazım
trip atasın kiüstad trip atmısımdır
hemen pesımı bırakman uzdu
özelden mi görüsuyorsun artikkonum konya yazıyorsa tanıyacaksın
avroyla emekli maası alıp nasıl mevlevi oldun rtasbabam konya, anne bayburt ben de berlin doğumluyum![]()
slm zühtülütfü demek istedin galiba.
selam
ucretlı ıddıa danısmanlıgı verıyor yanlıs olmasınözelden mi görüsuyorsun artik![]()
bekliyorum tanıt kendini özelden. ne kadarsa veririmkonum konya yazıyorsa tanıyacaksın
yok uğur kardeşim, küçükken konyaya kesin dönüş yapmış bizimkiler. burada malulen emekli oldum 2 yıl önceavroyla emekli maası alıp nasıl mevlevi oldun rtas
ne vereceksin birader anlamadım?bekliyorum tanıt kendini özelden. ne kadarsa veririm
bana da ısmarlar misiniz renktaşbekliyorum tanıt kendini özelden. ne kadarsa veririm
hala özelden tanıtmadın kendini. bekliyorumne vereceksin birader anlamadım?
ne vereceksin birader anlamadım?
burada fotomu isteyen bir sapık vardıhala özelden tanıtmadın kendini. bekliyorum
@Necmi Koyuncu üstad ıstermısın
edepsizlik eden sensin. baban yaşındayım bir de bana laf yapıyorsun. sabahtan beri zaten sürekli başkasının ismiyle anıyorlar. daha fazla canımı sıkma özelden tanıt bakalım kendiniburada fotomu isteyen bir sapık vardı
o musun yoksa sen
sen benim yaşımı nereden biliyorsun acabaedepsizlik eden sensin. baban yaşındayım bir de bana laf yapıyorsun. sabahtan beri zaten sürekli başkasının ismiyle anıyorlar. daha fazla canımı sıkma özelden tanıt bakalım kendini
baban üye mi foruma renktaşsen benim yaşımı nereden biliyorsun acaba
dün katılmışsın birde foruma
kim kimin babası görürüz fazla laf yapma