Video Haber Berke Özer: "Galatasaray hakkında attığım tweetlerde 10 yaşımdaydım"

deliler gibi arzuluyor bizi resmen

bir gün her Fbliyi şu posyona düşürmenin hayaliyle yanıp tutuşuyorum

Haftalar önce adanademir deplasmani dönüsü Fatih hoca eyuspor kafilesi ile istanbula ayni ucakta dönmüstü

Eyuspor bununla alakali bir paylasim yapti ve o resim de poz verenler arasinda berke de vardi

Daha ozamanlardan baslamis adam günah cikarmaya

Fatih hoca ile hic bir sekilde gecmisi yok ama kosa kosa poz vermis

Kimseyi alamayan ve yurt içine sıkışmış bu zihniyetten sezon sonu kurtulup Erden Timur'a geçiş yapmalıyız.

Haftalar önce adanademir deplasmani dönüsü Fatih hoca eyuspor kafilesi ile istanbula ayni ucakta dönmüstü

Eyuspor bununla alakali bir paylasim yapti ve o resim de poz verenler arasinda berke de vardi

Daha ozamanlardan baslamis adam günah cikarmaya

Fatih hoca ile hic bir sekilde gecmisi yok ama kosa kosa poz vermis
42287.jpg

Geliyor sanırım

Kiev maçından sonra ben daha sert şeyler saydırdım valla, gelsin isterim.

Tamam ikna oldu ben de arada sırada küfür ediyorum olur o kadar

Fener bana birkaç milyon euro para teklif etse, bir röportaj falan ayarlardim bende bunun gibi. Mükemmel iş.

H.o çok gizli bir operasyondu

Gelsin derim de en ufak hatasında homurdanmalar olacak. Açıkçası tribüne güvenmiyorum. Ben o riski almazdım.

Gelmesin, ilk yapacağı hatada “zaten fenerli” diye yaygara kopacak. Hele Fener maçında hatalı gol yerse oradan toparlama ihtimali yok.

Dolayısıyla açık açık Fenerli olduğu bilinen birinin gelmesi taraftarı değilim. 5 sene sonra Fener’e falan da gider. Hiç gerek yok.

Günah affettirme seranomisi yapariz birlikte bizimde gunahlarimiz birikti.
Sonrada nasil galatasarayli olunur ögretiriz

doğru diyor aslında ama büyük dezavantaj bu algıyla gelmesi. 2 top yer anasına bacına söverler stadta. musleraya yapılan ortada.

Geri
Üst Alt