Video Haber Berke Özer: "Galatasaray hakkında attığım tweetlerde 10 yaşımdaydım"

Sakın abi sakın yaa içlerindeki kin ve nefreti söküp atamazsınız yapışmış bütünleşmiş...
İnce ince takımı yakar aman diyim
Kaleci mi kalmadı dünyada Berke kimm yaa Allahın çöp adamı

Berkeyi en cok elestiren kisi bendim ama goruyorum ki pisman olmus. Bakalim kulup yetkilileri nasil karar verecek.

Gelsin isterim. Florya'ni suyunu içsin bak nasıl adama dönüşüyor. Zaten attığı tweetler haricinde sabıkası yok. Küçükken millet neler neler yapmıyor. Biraz profesyonel düşünmek lazım. Potansiyel var, performansını yükseltirse yillarca kalemizi korur.

Galatasaray futbolcusunun illa ki Galatasaraylı olması gerekmez. Ama Fenerli olduğunu bildiğim adamın da Galatasaray'da oynamasını istemem. İsterse Messi'nin gençliği olsun.

Eğer ki gelirse, illa ki mesleğine yakışır davranacak ve görevini elinden gelen en iyi şekilde yapacaktır ama konu adamın meslek ahlakından ya da yeteneğinden bağımsız bir şey. Aidiyet meselesi bu. Taraftarla oyuncu arasında o bağın kurulması çok zor hale gelir böyle bir durumda. Eminim Galatasaraylı bir futbolcuyu da Fener taraftarı istemez.

Galatasaray futbolcusunun illa ki Galatasaraylı olması gerekmez. Ama Fenerli olduğunu bildiğim adamın da Galatasaray'da oynamasını istemem. İsterse Messi'nin gençliği olsun.

Eğer ki gelirse, illa ki mesleğine yakışır davranacak ve görevini elinden gelen en iyi şekilde yapacaktır ama konu adamın meslek ahlakından ya da yeteneğinden bağımsız bir şey. Aidiyet meselesi bu. Taraftarla oyuncu arasında o bağın kurulması çok zor hale gelir böyle bir durumda. Eminim Galatasaraylı bir futbolcuyu da Fener taraftarı istemez.
Messinin gençliği mi? yapma bee bu nasil Töre böyle.

Messinin gençliği mi? yapma bee bu nasil Töre böyle.
Kim olursa olsun benim için fark etmez. Fenerbahçe taraftarı bir futbolcuyu Galatasaray'da izlemek istemem. Ama tabi bu benim görüşüm. Benim görüşüm de kulübün transfer politikasını etkilemeyeceği için, bir önemi yok.

Kim olursa olsun benim için fark etmez. Fenerbahçe taraftarı bir futbolcuyu Galatasaray'da izlemek istemem. Ama tabi bu benim görüşüm. Benim görüşüm de kulübün transfer politikasını etkilemeyeceği için, bir önemi yok.
Biliyor musun bende messinin genc fenerli halini istemezdim.

buna cimbomun kalesini emanet edecek adamda aklın zerresini aramaya gerek yok

Tanri korusun fakat berke, ahmed paket alma fikri ilk söylediğinde aklima morutan ve cicaldao ikilisi gelmisti. Kaderleri benzemez umarim

hoşgeldin aslanımm

BURADA ANLAMALIYDIKKKK!!!!!

Şimdi de FB yi silmiş,

PLANLI

Geri
Üst Alt