Üye Görüşü Berke Özer, Hemen

Denemeye değer gibi duruyor. Nando 37 Günay 33, gelsin yarım dönem görelim. Tabi ne kadar isterler bakalım.

Bence gelmek istemeyecek.

Uğurcanı çekeriz sezon sonı gibi.

Ya birakin bu isleri altin olsa klupten iceri sokmam bu pis fenerliyi kalecimi yok
ayrica turk kaleci bir sene top oynar sonra rezil eder yola cikilmaz bu adamla

Baba gibi yabanci kalecini alip devam edeceksin

Yedek olarak diyorsunuz değil mi? As olarak zaten bize epey sağlam bir kaleci lazım. Berke'yle falan imkan yok olmaz o iş.

Berke de tahminim Fener'e gider yine. Gözlerine kestirmişlerdir.

bence alınmaya değer tek yerli kaleci tüm ülkede.

fenerliliğine profesyonelliğine göre denenebilir ya da paraya kıyıp 2011'deki muslera'yı getirmek gerek.

Berke + Muslera (maybe bir sene daha?) ama Muslera yedek olucak?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

sezon sonu yabancı kaleci için ciddi para harcayıp harcamayacağımızı önceden belirlemek açısından vakit kaybetmeden takıma kazandırılmalıdır kendisi

siz ne dersiniz
Tamamen katılıyorum en kötü fenere yerli kaleci kazandirmayiz

VALLAHİ DE
BİLLAHİ DE İSTEMİYORUZ ARKADAŞ

Berke + bir 30 yas üstü tecrübeli kisa sözlesmeli bir kaleci getirsinler ve ikisi 1 numara olmak icin kapissin.

Şu dakkadan sonra berkenin fenerli olup olmaması umrumda değil. Emir diyorsa almaliyiz bu herif galatasaraya gönlünü vermis bir adam kulubu zarara sokacak hamle yapmaz.

Mart 2022 yilindan bir haber tabi gercek mi bilmiyorum ama koyu Fenerli diyen cok.

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen kaleci Berke Özer'e talip oldu. Ancak 21 yaşındaki kaleci Galatasaray'ı reddetip transfer tercihini Avrupa'dan yana kullanacağını söyledi. [AJANSSPOR]

Mart 2022 yilindan bir haber tabi gercek mi bilmiyorum ama koyu Fenerli diyen cok.

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen kaleci Berke Özer'e talip oldu. Ancak 21 yaşındaki kaleci Galatasaray'ı reddetip transfer tercihini Avrupa'dan yana kullanacağını söyledi. [AJANSSPOR]
Bu değil miydi boluya 1 milyon Euro'ya transfer olan

Geri
Üst Alt