Haber Berke Özer: "Lille transferimde sağladığı kolaylık için Ali Koç'a teşekkür ediyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Berke Özer: "Lille transferimde Ali Koç'a bu transfer sürecinde sağladığı kolaylık için teşekkür ediyorum." [Tivibu Spor]

Berke Özer: "Sayın Ali Koç beni aradı. Bana çok destek oldu bu süreçte. Elinden geldiği kadar yardımcı olacağını söyledi. Daha sonra maçtan sonra yanına gittim ve kendisine teşekkür ettim."

Berke Özer: "Sayın Ali Koç beni aradı. Bana çok destek oldu bu süreçte. Elinden geldiği kadar yardımcı olacağını söyledi. Daha sonra maçtan sonra yanına gittim ve kendisine teşekkür ettim."

Ali Koc, Eyupspor'dan alacagi %40 paydan vazgecip Lille'den %20 pay maddesi ekletmis kontrata.

Ali Koç nasıl bir kolaylık göstermiş? Satışta söz hakkı mı var? Bu nasıl bir iş böyle?

Yani fenerin alacağı pay varsa ozaman normal tesekkur etmesi ,eyup cok aptal sözleşme yapmis zamanında

Ya olm hala aynı yerdeyim. Sözleşmesi bitip giden adam. Bitti ve gitti bu herif, fenerin hiç bir hakkı yok. Portakize gidiyor ve orada yapamayıp geriye eyübe geliyor.

Portekizlilerin hakkı olması gerekirken fenerin hakkı nasıl olabiliyor. Siz sözleşmelere nasıl bir illegalite uyguluyorsunuz kardeşim.
Eyüpe imza atsın diye %40 haraç mı kesilmiş.
Bu eyübün başkanı ile bizim bir ilişkimiz varsa acil kesilmeli bak, 2 milyon veriyor diye 1 milyonluk oyuncuyu 6 milyona sapladı zaten bize. Gelmesin ondan bize sponsorluk falan.

Ortalıkta kutlamalarda falan dolanıyor, masum görmüyorum bu hareketleri ben.

Fener akıllılık yapmış %40 lık payını lille satışından %20 ye çevirmiş… şimdi kaç paraya gitti bu lille e?

Geri
Üst Alt