Melih Akan
Ulubatlı Souness
- 26 Ekim 2009
- 39.982
- 17.713
- 2.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyine pisman olacak taraftar? Kendisi fanatik Fenerli, cocukken hata yapmis falan ne anlatiyorsun? Bu onun fanatik Fenerli olmasini degistirmiyor ya? Napacaktin boyle birini bizim formamiz altinda>?Çocuk bizim için yanıp tutusuyordu. Çocukken yaptıkları yüzünden tarftar tarfindan istenmedi. O istemeyenler ilk pişman olacaklar. Zaman gösterecektir.
Yaptik ta ne oldu? Kerem fanclublari cikti simdi Fenerbahcesine donmek icin can atiyor. Kucukken diye birsey mi var, iyi o zaman ana avrat soven biri sonra pismanim gelebilirmiyim dese sen razi olacaksin demek. O da iyimis ha.Bak kendinde söylüyorsun çocukken fenerli diyorsun. Fenerde oynayan oyuncu transferi yapmadık mı daha önce onlar üstelik buyukken fenerliydi hani. Oyuncu gelip performans verdikten sonra onun adı bile geçmezdi emin ol.
Örnekler abartı olmuş mert hakan irfan tabiki bunları kimse istemez ben onlarla aynı kefeye koymam. Biz şuan tam tersi durumda olsak Keremi de istemeyiz. Ama onla da Berke bende aynı kefede değil bu benim düşüncem istememene de saygı duyuyorum.Yaptik ta ne oldu? Kerem fanclublari cikti simdi Fenerbahcesine donmek icin can atiyor. Kucukken diye birsey mi var, iyi o zaman ana avrat soven biri sonra pismanim gelebilirmiyim dese sen razi olacaksin demek. O da iyimis ha.
Mert Hakan pismanim dese ona da kapilari acalim mi? Irfan Can, daha bu liste uzar gider.