Berke Özer, Lille'de

Eşek kadarken bize karşı küfürlü besteye eşlik ettiği videosu var, çocuk falan değil. Biz fb gibi midesizlik yapacak değiliz.
Daha geçen sezon ilk Eyüp maçındaki tavırları ve ortamı germeye çalışması da unutulmadı. O maçtan sonra Gs ihtimali oluşunca birden kendine çeki düzen verdi, bize hoş görünmeye çalıştı.

Lille'e transferi sürpriz fakat isterse çok daha büyük takıma gidecek yetenekte olsun, istemiyorduk.

Çocuk bizim için yanıp tutusuyordu. Çocukken yaptıkları yüzünden tarftar tarfindan istenmedi. O istemeyenler ilk pişman olacaklar. Zaman gösterecektir.
Çocukken falan değil 3-4 sene önce takımına ana avrat söverken videosu var

Sen midesiz olabilirsin biz değiliz

Transfermarkt'da bu yaziyor, ne kadar dogru bilemem:

Portimonense bir sonraki satıştan %20 pay alacak.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan %40 kar payı var.
Türk futbolundaki en büyük şaibelerden birisi bu herifin payı mevzusu.
Sözleşmesi bitip uzatmayıp hatta ve hatta kötü ayrılan adamın %40 payı var yersen.

Kaleciligi iyi

Eyupspor da cok iyi bir is cikardi

Bize gelmesini insanlar istemedi cünkü gecmis’te bir futbolcu’ya yakismayacak hareketler yapti

Berke adına sevindim zeki çocukmuş, ayrıca bu sayede eyubun küme düşmeye bir adım daha yaklaşması cok olumlu

Çocuk bizim için yanıp tutusuyordu. Çocukken yaptıkları yüzünden tarftar tarfindan istenmedi. O istemeyenler ilk pişman olacaklar. Zaman gösterecektir.
Çocukken yaptıkları yüzünden değil çok değil 2 yıl önce mi ne GS'ye küfürleri var oyuncunun. istemeyenlere hak veriyorum o yüzden.

Örnekler abartı olmuş mert hakan irfan tabiki bunları kimse istemez ben onlarla aynı kefeye koymam. Biz şuan tam tersi durumda olsak Keremi de istemeyiz. Ama onla da Berke bende aynı kefede değil bu benim düşüncem istememene de saygı duyuyorum.
Dünyadaki tek kaleci değil üstune üstlük donnarumma courtois değil bu cocuk.Ortalama biri icin bu kadar önem vermek doğru gelmiyor bana.

Dünyadaki tek kaleci değil üstune üstlük donnarumma courtois değil bu cocuk.Ortalama biri icin bu kadar önem vermek doğru gelmiyor bana.
Evet hocam farkındayım ama rakibimiz her türlü alicengiz oyununu yaparken bize gelebilecek her türlü yerli ile aramızı bozarken ve muhtemelen yerlileri güçlendiğinde tekrar yeni yerli kuralı gelecek. Piyasadaki yerli kalitesi belli. Altyapıdan gelen oyuncu sayısı belli. Her yerliyi elimizin tersiyle itersek şuan olmasada ilerde sorun yaşayabiliriz. Keşke yerli kuralı diye birşey olmasa o zaman zaten hiç bunları konusmamiza gerek kalmaz.

Eyüp küme düşecek düğmeye basılmış.
Geçen sene basıldı lig içi konuşmamızda var bir anda absürt işler yapmaya başladılar. Devre arası 7 yabancıyla lige başladı adamlar.
Alacağını aldı reklamını yaptı bunu düiürüp başka kulübü varsa onu çıkaracak.
Nasıl bir döngüyse.

4,5 ha bize en iyi ihtimalle 9 dan assağı bırakmazlardı bu fbli beyi

Geri
Üst Alt