berke özer

bizle bu kadar haberi çıkıyorsa sezon sonu fb alır çalım filan şovu yaparlar, onların eşşek taraftarını anca böyle güderler

bunu ve ads kalecisini alıp birini 1. kaleci birini 2. kaleci yapmamız gerek

Kolombiya Brezilya Uruguay, Arjantin . Bu yörelerin kalecileri bize uygun. Hemde sahiplenici.

Direk sezon sonu Michyyi verelim

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hasta fbli değil mi bu herif

Altınordu altyapısındayken fb eşofmanıyla sigara içme fotoları çıkmamış mıydı

Bizim maçtan sonra gördüğü muameleden sonra bu birlikteliği zor görüyorum. Yurt dışına gitsin orada oynasın. Bu veletken hakkaten çok iyiydi Atletico City falan istiyodu bunu. O şansını bi denesin. Olmazsa da Bjk'ye falan gitsin Fb'ye giderse bela olacağı belli

Acil olarak bunu alın Kutucu + Berke = 10 m euro + Jankat verin.

Bugün alınmazsa ligde ve Avrupa'da her maç 0-1 geride oynamaya devam edeceğiz.

Niye almıyoz anlamadım

Fenerbahçeli diye istemiyorum ama denize düşen yılana sarılır kurtar bizi berke.

Galatasaray efsanesini ıslıklayıp Galatasaraya küfreden birini istemek tam olduğumuz durumu anlatıyor.Galatasarayın şampiyonluğu satıp bjkde falan oynayan adamı hoca diye getirirsen koskoca kulüp bu hale düşer.Galatasaray kültür olarak bitmiştir.Şampiyonluktan daha önemli şeyler vardı.Artık yok.

baslarim mikaya tikaya

ver 10 milyonu al berkeyi

Galatasaray efsanesini ıslıklayıp Galatasaraya küfreden birini istemek tam olduğumuz durumu anlatıyor.Galatasarayın şampiyonluğu satıp bjkde falan oynayan adamı hoca diye getirirsen koskoca kulüp bu hale düşer.Galatasaray kültür olarak bitmiştir.Şampiyonluktan daha önemli şeyler vardı.Artık yok.
:tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

ne bu berke aşkı yahu başka kaleci mi yok dünyada

Gelmesin Gs düşmanı. Buna mı kalmış koskoca Galatasaray

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt