- 20 Mayıs 2019
- 8.396
- 6.981
- 1.218
elleri de küçük mü rtashayakları iyi değil. Bizde dikiş tutmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elleri de küçük mü rtashayakları iyi değil. Bizde dikiş tutmaz
Muslera nın ayakları iyi miydi de dikiş tuttu kardeşayakları iyi değil. Bizde dikiş tutmaz
Ayakları Muslera'dan iyi olabilir. Maç içerisinde oyun kurarken paslaşarak çıktı ama top ondayken diken üzerinde izledim paslarını.Musleradan ayakları daha iyi bir tane kısa kalan topu yok
Yanlış. Galatasaray > Other TSL takımlarıBöyle çok güçlü olduk Murat başkandan Berke ve Ahmet için kolaylık istiyoruz bedavaya verebilir senelerdir Kasımpaşa yapıyor sıra Eyüpspor ittifakında...
Galatasaray + Eyüpspor > kasımpaşa + fenerbahçe
Öyle de artık bir ittifak kuralım bir takım bize kolaylık sağlasın oyuncu alıp satarken kazıklama hevesinde olmasın.Yanlış. Galatasaray > Other TSL takımları
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok be abicim. Ben 31 yaşındayım bunun örneğini görmedim.Öyle de artık bir ittifak kuralım bir takım bize kolaylık sağlasın oyuncu alıp satarken kazıklama hevesinde olmasın.
Ben daha büyüğüm zaten bende görmedim ama artık görelim demek istiyorum.Yok be abicim. Ben 31 yaşındayım bunun örneğini görmedim.
Eyüp te işe yarar adamlar var o kesin. Berke + Kutucu 10m bağlanır helali hoş olsun.Ben daha büyüğüm zaten bende görmedim ama artık görelim demek istiyorum.![]()
Isteyenin 1 yuzu kara vermeyen...Oldu domaldı adamlar da bekliyor bizi gelin çakın diye. Öyle beleşe bırakırlar mı dostum.
Şuan ligin en iyi kalecisi. Sonradan sıçar mı bilmiyorum.Simdilik en form da yerli kaleci
Ayaklarini da iyi kullaniyor
Milli takimi hak ediyor
O çocukta çok iyi aslında bonservisi alınıp 1-2 sene kiralık olarak yollasak baya pişer ondan sonra direk 11'i veririz.Ads'deki bebe işlenirse büyük kaleci olur oraya yoğunlaşalım