# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

sanirim Fener'e gidiyor. sonra basimizi vururuz oraya buraya.

fiziği formicadan bile kötü gözüküyor. önce şu fizik olayını halletmemiz lazım. sanırım yetersiz gelişiyorlar sorun ya futbolcularda yada antranörlerde. ben anlayamadım hangi tarafta hata var...

Ya nereye kayboldu bu cocuk kampta bile yoktu Aydindan cok mu kotu simdi Berkin de kampa bile alinmiyor :(:(:(

angut.com da topic acilmis. berkin ve cafercan sezon sonu fb'de diye. berkin kampa alinmadigina göre mantikli. baska aciklamasi olamaz. bu cocuk a2 nin en önemli yetenegi.

Orada herkes kafasına göre açıyor konu. Berkin'i bırakacağımızı sanmam :).

angut.com da topic acilmis. berkin ve cafercan sezon sonu fb'de diye. berkin kampa alinmadigina göre mantikli. baska aciklamasi olamaz. bu cocuk a2 nin en önemli yetenegi.

Berkin'in kampa alınmamasının sebebi milli takıma gitmiş olması olmasın sakın ?

Ayrıca 2012 De bitiyor sözleşmesi. Yani sene sonu gidemez hiçbir yere :).

Berkin ile Cem'i kaybetmeyelim yeter.

Aydın'dan çok daha iyi olmasına rağmen üzerinde durulmadı şu ana kadar.

Berkin ile Emre Çolak Engüvendiğim iki kişi.Bunlarda kesin iş var, özellikle Berkin çok büyük bir potansiyele sahip.Cem için aynı şeyleri düşünmüyorum, ondan cacık olmaz.

Berkin ile Emre Çolak Engüvendiğim iki kişi.Bunlarda kesin iş var, özellikle Berkin çok büyük bir potansiyele sahip.Cem için aynı şeyleri düşünmüyorum, ondan cacık olmaz.

Ama golleri atıyor leblebi gibi.

Dün GSTV'de A2 maçın tekrarını izledim, bireysel olarak bildiğimiz Berkin'di çok yetenekli, 2. golün asistinide harika yaptı ama mental yapısı çok iyi değil.

Ters kanattan orta gelince içeriye girmiyor, pres yapma konusunda sıkıntısı var, oynadığı kanattan hiç ayrılmıyor.

Bunları kesinlikle yapması gerekiyor.

Geri
Üst Alt