# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Tekrar söylüyorum alt yapıdaki tek işe yarar oyuncumuz berkin

Oyun zekasi ileri duzeyde mi

Şu jenerasyonda baya zeki oyuncu var. Berkin'de onlardan biri. Benim izlediğim maçlarda bir Sarp göremedim. Uğur Ayhan'ı da çok beğenmiştim 4-5 maçta. Eğer o çizgisini devam ettirebilirse Emre tarzında bir oyuncu daha çıkarabiliriz A takıma.

Bu oyuncuları cesurca oynatabilicek bi hocamız olsun başka bişey istemiyorum.

Berkin ve Cumhur oynamalı A takımda.

Cumhur o kadar iyi degil ama sarptan iyidir.

Emre, Anıl, Cem, Cumhur, Berkin.. ilk 11'e bu 5 oyuncudan en az 3'nü koruyacak etrafında takım olusturulmalı..aralarında rotasyonla değiştirilmeli.. en az sezon sonuna kadar zaten burda klams 4 hafta.. Hata yapsalar bile Genç'dir deriz.. ama Sapinho, Oezbek , Kazma,Baltalar oynayıpda hata yapınca sonra HERŞEY Taraftar yüzünden oldu.. Oyuncuları protesto ediyormuşuz oluyor... Sen su gencleri oynat bak bakalım gıkımız çıkıyormu?..

Twitter adresindeki yazışmalarından birkaç alıntı;

MuhammetPiri Muhammet Piri: @BerkinArslan Cigerim, seni yakalamisken sorayim, Kasimpasa macinda kadroda olurmusun? :)

BerkinArslan Berkin ArslaN: @MuhammetPiri bilmiyorum ki belli degil daha bisey

MuhammetPiri Muhammet Piri: @BerkinArslan Hmm..öncelikle cevabin icin sagolasin. InsAllah kadroda olursunuz ve forma sansi elde edersiniz! :)

BerkinArslan Berkin ArslaN: @MuhammetPiri insallah hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelim.

------------------------------------------------------------

hiboyksl hiboyksl: @BerkinArslan inş bu hafta tt arenada sahada olursun bu takımın artık senin gibi geçnlere ihtiyacı var

BerkinArslan Berkin ArslaN: @hiboyksl insallah hayirlisi olur.

------------------------------------------------------------

melihozanut melih özanut: @BerkinArslan Neyi merak ediyorum biliyormusun bu kadar kötü,rezil bir sezona rağmen sana hiç mi a takım teklifi gelmedi?

BerkinArslan Berkin ArslaN: @melihozanut geldi ama besiktas macini 3-1 yenilince kotuye gitti bazi seyler

galatasaray sözlük'ten finrod nickli arkadaştan alıntı;

ben: @berkinarslan kasımpaşa maçına sadece sizleri izlemek için gidiyoruz

berkin: @emre_akbayrak keske oynasak..:s

ben: @berkinarslan bu taraftar sizi bağrınıza basar. football manager oynerken ben banko oynatıyorum seni, oyunda süpersin :)

berkin: @emre_akbayrak :) bende oynatiyorum kendimide bazen adami kanser ediyorum ya..:):)

galatasaray sözlük'ten finrod nickli arkadaştan alıntı;

ben: @berkinarslan kasımpaşa maçına sadece sizleri izlemek için gidiyoruz

berkin: @emre_akbayrak keske oynasak..:s

ben: @berkinarslan bu taraftar sizi bağrınıza basar. football manager oynerken ben banko oynatıyorum seni, oyunda süpersin :)

berkin: @emre_akbayrak :) bende oynatiyorum kendimide bazen adami kanser ediyorum ya..:):)

Müthiş :tiphat:

ilginçtir bir cem'i bir de berkin'i hiç izleyemedim :) en çok konuşulan 2 isim.

Geri
Üst Alt