Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 2. Yarı | Euro Fu

kafadan kafaya sekiyor,

ama top devamlı bizim kaleye doğru ilerliyor, anlamadım :)

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 2. Yarı | Euro Fu

burada bu takımı eleştirenler geçen sene dandik takımlarla maç yapıyoruz diyenlerle aynı.nasıl yaransın bu takım size.ne istiyorsunuz.baştan kurulmuş bir kadroyla ve yüreğiyle çıkıp aslan gibi oynuyorlar.real madrid le oynuyoruz farkında değilsiniz galiba.biraz gurur duyun destek verin.köstek olan zaten çok...

Abi gole en yaklaştığımız pozisyon Çağlar'ın sol çizgiden çektiiği şut. Boyumuzun ölçüsünü aldık malesef. Bize Edirne'den ötesi fazla
kes lan dingil ayrıca aynen size edirneden ötesi fazla

iyi koşturdular bizimkileri

La liga ya gitsek ilk sezonda küme düşeriz

Hadi lan sizde :) Artistler :) Ne ayaksiniz lan siz? :) Real Madrid´le oynuyoruz lan. Ronaldo, Özil filan. Aslanlar gibi dayandik. Helal olsun hepsine. Gurur duyuyorum. Elestiren düdükler de kushtur. Baksa bisey demiyorum. Helal olsun hepsine

he valla kuş olmasalar bile ayıp yani :D geçen seneyi unutmayalım renktaşlar ...

Melo ve Eboue çıktı iyice çöktük.

Hadi lan sizde :) Artistler :) Ne ayaksiniz lan siz? :) Real Madrid´le oynuyoruz lan. Ronaldo, Özil filan. Aslanlar gibi dayandik. Helal olsun hepsine. Gurur duyuyorum. Elestiren düdükler de kushtur. Baksa bisey demiyorum. Helal olsun hepsine

Nokta "."

melo ve selcugun cikmasi macin tadini aldi bizim acimizda.

Amma ahladınız vahladınız.

Podolski gelirse ve Yekta, Sabri'nin yerine orta sahada oynarsa bu takım ligde şampiyon olur.

En büyük transferimiz Muslera ,bence Fatih Terim Baros'u silmiş, takımın birbirine alışması için zamana ihtiyaç var, defans evlere şenlik, yerli kalitesi yerlerde sürünüyor, şu ana kadar tekmeye kafa uzatan bir futbolcumuzu göremedim,sol açık ve forvete ihtiyaç var,umarım Podolski olur.

Avrupa'dan uzak kaldığımız yıllar çok şey kaybettirmiş bize ama birlikte oynadıkça, bir kaç takviyeyle eski günlerimize dönebiliriz.Ancak bu yerli kalitesi sorununu bu yıl nasıl çözeceğiz bilemiyorum.Tabi bir de Sabri sorunu var, bu çocuğu bir yanım çok seviyor ama kaptanlığı konusunda onu çok savunan bir olarak üzülerek söylüyorum ki sanırım onunla olmayacak...

Abi gole en yaklaştığımız pozisyon Çağlar'ın sol çizgiden çektiiği şut. Boyumuzun ölçüsünü aldık malesef. Bize Edirne'den ötesi fazla

İnter, Liverpool maçlarında üstündük. Bu maçın ilk yarısında da iyiydik. En kötü halimiz bile pas yapmaya devam ediyor ve Galatasaray'a hiç bir zaman Edirne'den ötesi fazla olmamıştır.

Allah takımları Real'in gazabından korusun arkadaş.Adamlar o kadar seri,baskılı oynadılar ki,yarı sahamızdan çıkamadık.Hücum futbolu anlayışımızı gözden geçirmemiz gere k.:)

Elmander çift santraforlu sistemin topçusu ;)

caglar > hakan

Geri
Üst Alt