Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

FatihDemireli Fatih Demireli

tribundergi tarafından

Köln Başkanı Överath: "Podolski'nin 2013 yılına kadar sözleşmesi var. Onu başka takıma bırakmayacağız. Lukas, Köln'ün bir parçası."

Bu nereden çıktı ya?

yahu 10 numara diy ebakma sende herife, ofansif orta saha, forvet arkasi gibi bak.

10 numara devri bittiyse özil ne ariyor madridde ayrica?

yav 10 numara uyan sistem var uymayan var bize gitmez daha diliniz yanmadımı diego bildiğin misimoviç ve lincoln çok yumuşak adamlar bizim ligde iş yapmaz

Fazl birsey yazmıcam. Maçı izleyenler beni anlıcaklardır. R.Madrid'e karsı ne hallere düstügümüz ortadadır. Ama bunda Fatih Hoca'nın bir suçu asla yoktur. Eldeki malzeme bu kadar. Bu takımla birsey olmuyacagını en bastan söyledik, yine söylemeye devam ediyorum. Muslera haric sahada R.Madrid'e karsı oynayabilcek bir futbolcu yoktu.

Eger Galatasaray gercekten basarılı olmak istiyorsa paraya kıyıp saglam 2-3 adam almakla baslamalıdır.

ne içtin sen kardeşim ramazan ramazan neyin kafasını yaşıyosun hayret bişi :D

ben ne barosu begeniyorum, nede elmanderi ama adamlara haksizlik yapiyorsunuz su anda.

pas gelmiyor adamlara, pas, top atan yok adamlara diyorum size.

koca macta en fazla 2 top atilmistir elmander ve barosa selcuk, melo yada yekta, ayhan tarafindan

Arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun Real As kadro ciddi oynasa 6-7 golden aşağı atmazdı..2 yarı Ronaldo,Mesut ter atıp çıktılar..Ciddiye alsalar hiç şansımız yoktu..Ramos reyis özellikle bizi oynatmaya çalıştı
YOK 6-7 AZ 10 ATARDI EKSİK SÖYLEME LÜTFEN. TÖBE YARABBİM TÖBE. SİZ NASIL gslısınız ya. ulan biz amatör takımmıyız 7 tane yiyoz.. adamı delirtmeyin.

servet oyundan çıkana dek oldukça iyi oynadık

Noluyor servetin sakatlıgı ciddi miymiş????

Köln Başkanı Överath: "Podolski'nin 2013 yılına kadar sözleşmesi var. Onu başka takıma bırakmayacağız. Lukas, Köln'ün bir parçası."

Sabri gitsin artık oturcaksa yedekde otursun mümkünsede 90.dakkada girsin.bu takımda yeri yok.cıkana kadar atak yapamadık.Baros küfür etti Sabriye top atamıyon diye

Ben de beğendim.Oyuna girdikten sonra soldan atak yapmaya başladık..O da çok iyi olacak inşallah..

Bu arada dipnot..Bu takımın kaptanlığını hakeden tek kişi SELÇUK İNan'dır...

kaptan melo olsun. adam takımı yönlendiriyor maç içinde. sanki 5-6senedir galatasaray'ın topçusuymuş gibi

YOK 6-7 AZ 10 ATARDI EKSİK SÖYLEME LÜTFEN. TÖBE YARABBİM TÖBE. SİZ NASIL gslısınız ya. ulan biz amatör takımmıyız 7 tane yiyoz.. adamı delirtmeyin.

6-7 tane yeseydik ama böyle futbol oynamasaydık. Sahada oynayanların bir sucu yok, onların kapasiteleri o kadar. Bizim artık bu tür transfer politikasından vazgecip, eldekileride 3'er 5'er ögütmeye bakmalıyız.

parçanı alda ... diyesim gelmiyor değil yani..Al da heykelini dik Köln ' e o zaman ..

Futbolcu gitmek istiyorsa neden kulup tutmak isterki .. Akla mantıga uygun değil vallahi..

ben ne barosu begeniyorum, nede elmanderi ama adamlara haksizlik yapiyorsunuz su anda.

pas gelmiyor adamlara, pas, top atan yok adamlara diyorum size.

koca macta en fazla 2 top atilmistir elmander ve barosa selcuk, melo yada yekta, ayhan tarafindan

cok defansa agirlikli oynuyoruz öne top yapmayi hic düsünmüyoruz o yüzden

oyun kurucu sart, ileri kanatlara ve forvete top tasiyan birisi.

Geri
Üst Alt