Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Renkdaş sol açığa bir de Elmander'i koymuşsun koridora döner orası.

tam tersi oraya oynatılacak Engin - Kazım dan daha iyi bi defansif yönü var.Boltonda felan ön libero oynadı baya bi zaman

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

O allahın emri zaten Hakan Balta+Servet'in sol stoperliği ile de.Önüne koyacak kim var şu an.Engin ?

Hızlı ve diri birini koyabilir mesela. Aydın değil tabiki :D

Ne bileyim engin seçeneği daha mantıklı gibi geliyor veya kazım

Bu macta bizim defansi cok merak ediyorum.

tam tersi oraya oynatılacak Engin - Kazım dan daha iyi bi defansif yönü var.Boltonda felan ön libero oynadı baya bi zaman

Valla renkdaş ben Elmander'i hiç dediğin bölgelerde görmedim zaten sayılı maçını izlemişimdir, onlarda da santrafordu.

Arda Turan: ''Akşamki maça gidecem. Galatasaray benim ailem ve ailemi gidip statta izleyecem. Kulübümden izin aldım.''

ha amca ha eniste, sen hala'nin kocasina ne diyorsun :)

dip not: adriano orta, messi goooooool diyorum sadece :)

Halanin kocasina amca diyerek kastediyorsan senin durum vahim.

Neyse uzatmanin anlami yok.

Madridin ilk 11 belli oldumu.Nuri kesin 11 demi ?

Real Madrid maçı öncesi son antrenman :)

298009_209296999128498_200663583325173_579365_878423_n.jpg

[video=youtube;Jn1z7bfIzyE]https://www.youtube.com/watch?v=Jn1z7bfIzyE[/video]

Paylaşıldı mı blmiyorum ama Marcanın bize hazırladığı video.

Barosun ne kadar büyük topçu olduğunu bizim dışımızda herkes biliyor sanırım.

resmi siteye antreman fotolarına göre ilk 11 gördüklerim : muslera eboue ujfa servet baroş kazım selçuk

elmander ve yekta yedeklerde görünüyor. kalan 4 isimi göremedim

resmi siteye antreman fotolarına göre ilk 11 gördüklerim : muslera eboue ujfa servet baroş kazım selçuk

elmander ve yekta yedeklerde görünüyor. kalan 4 isimi göremedim

o yazılanları nasıl gördün ilk 11imi yayınlamışlar

Real Madrid maci 11'i: Muslera Ujfalusi Gokhan Servet Balta Eboue Sabri Melo Selcuk Kazim Baros (Dunku Antrenmanda'ki sari yelekli takim)

edit: Galatasaray.DC normal washingtonda kurulan bir dernek ve hatta floryada antrenmanlari ziyaret edip fotolarini galatasaray.org dan görebilecegimiz bir dernek, mondrgonu amerikada macinda ziyaret eden bir dernek ismi niye sansürlenir anlamiyorum.

Mourinho muslera'yı dünyanın en iyi 3.kalecilerinden görmüş doğrumu la:)

Nuri son dakika olsa da girecektir bence. Hem Türk hem Galatasaraylı. Kendisi için mükemmel olur.

Geri
Üst Alt