Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Arap spiker golden sonra

" Muslera mahzun....mahzun...."

:)

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Bütün olay defansta arkadaşlar. İleri top taşıyamıyruz bu nedenden dolayı; pas atamadıkları için geriye yaslanıyoruz mecburen. Servet Gökhan Hakan Çağlar bunlar milli takım oyuncusu kontenjanından oynuyorlar yoksa hiçbiri bizim oyuncumuz olamaz.

Melo tam bir lider.

melo ve selçuk bu takımın orta alanının omurgasını tüm sezon çeker.

melo yıllardır aradığımız o yırtıcı ön libero profiline çok güzel uydu,çalışkan ve hırslı,başarıya aç bir oyuncu.

sonuçda bu maçda 5-0 yenilsekde dert değil,eksiklikleri görmek gerek.real madrid ise fizik olarak çok güçlü,sahanın her yerindeler,90 dakika koşan basan bir takım yarattı morinho ama barça gibi makine değiller henüz.morinhoda yedek oyunculara bakıyor bu maçda ve real bu haliyle çok üst düzeyde oynamıyor,saha avantajı ve tecrübe kalitesini konuşturuyorlar.Bizim ise bu maçda servet çıktıkdan sonra defansif sıkıntılarımız çok oldu,defansdan oyunu kuramadığımız için çok zorlandık son 20 dakika.

bunlar elbette görülecek ve üzerinde çalışılacak şeyler,takımın mücadelesi ve birşeyler yapmak istemesi güzel artılar,geçen sezonki gibi asla olmayacağız ama ardadan sonra takımın yaratıcılık düzeyininde çok düşdüğü su götürmez bir gerçek..

muslera ne top kapti orda.

birde sabri birsey yaptigi yok onun yerine diego gibi

oyun kurucu olsa takim sinif atlayacak.

Melo Eboue Muslera :tiphat:

Sadece ligde oynayacağız arkadaşlar o yüzden endişem yok. Defans da bir şekilde idare etsin ligde.

Ben de kısmen böyle düşünüyorum ama bazen öyle şeyler oluyor ki rakiple alakası yok. Mesela bu maçın 4.-5. dakikasında Gökhan önü boşken bakarak yerden bir pasla topu rakibe attı. Bunda rakip Real de olsa Çubukspor da olsa bir değişme olmaz. Ki bu hata 1-2 kere olan birşey değil. Her maçta oluyor.

lassana diarra ve bir forvet alınsa mükemmel olurduk

yahu hazırlık maçında bu kadar itiraz edilir mi ya,

bi mantığı varsa söyleyin, ben anlayamıyorum,

şu Acemilikleri bırakın,

tam Arda'dan kurtulduk derken, şimdi de Ujfa ile Melo çıktı

sendende kurtulsaydik keske : )

Eboue-Urfalı-Servet-Çağlar bu defans Tr ligi için iyi. Orta saha Melo-Selçuk-X (X yerine pas yapabilen oyun kurabilen teknik bir adam bulabilsek çok güzel olur. Mehmet Ekici'yi alabilseydik keşke ) X-Kazım ( Sol açığa adam lazım ) Forvet Baros ligde gene atar.

Melo'da Barcelona'da oynayacak kalite var

Bu maç için konuşuyorum gökhan zanla servete gereksiz yükleniyorsunuz.fena değillerdi.sabri orta saha da hele de ön trf da top yapacak pas verecek adam rolünde imkanı yok.kazım solda yerini yadırgadı.muslera,eboue,melo,selçuk ,hakan balta çok iyiydi... ama ön tarafda top tutacak güçlü orta saha lazım.baroş bitmiş diyorlar adam daha ne yapsın her yere koştu mücadelesi aynı.pozisyon gelmedi.unutmayın karşıda ultra real madrid var ve biz gayet de iyiyiz.

Sabri yerine Engin oynasın. Eboue orta sahaya geçsin, Engin sola; Kazım sağa...

Devre arasına 1-1 girmemiz çok iyi oldu..

Kazımın

Barosun

Sabrinin

Çağların,

Fatih Hoca tarafından iyi bir AYARA ihtiyacı var...

Baroş yalnız kalıyor,Sabri mevkiisi dışında oynatılıyor,Çağlar için söyleyecek söz bulamıyorum bizim topçumuz asla olamaz.

ya bu melo nasıl bir adam yaw ?, hayran oldum.kaleci muslera adam ya adam :)

Sol açık olsa böyle olmaz sadece sağdan gelebiliyoruz.

Kazım'ın ayağına top gelmedi nerdeyse hakkaten.

Boşuna El Clasico'da Barça'lı değiliz ulan .! Bu şerefsizlerimi tutacağım??

Sabri,Kazim ve Baros cok etkisiz,yok hatta oyunda

Melo ve Ebue üst düzey adamlar. Muslerada iyi.

Geri
Üst Alt