Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Ronaldo solda oynar.

Karşısında Eboue oynar.

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

20 dakika da 3 - 0 olur. ikinci yarı bitane daha atar Real, bizde 88'de falan bitane sansa atar colin kazım adamlar oyunu bıraktıktan sonra 4 - 1 biter. tabi Servet Zan ve Balta vs. oynarsa 23 - 1'de bitebilir.

kaygılarımı alıp götürcek olan o gün sahadaki takımın sağlam durcak olmasıdır.ciddi olmasıdır.

kaygılarımı alıp götürcek olan o gün sahadaki takımın sağlam durcak olmasıdır.ciddi olmasıdır.

çok ciddi maç bu. Galatasaray'ın bu sezon ne yapacağı belli olacak bu maçta, dunyanın en guclu 2 takımından birine karsı oynuyorsun, tam bir test.

maç kesin olarak euro futboldamı arkadaşlar..

bakalım arda ne kadar galatasaray sevgisi taşıyor maça gelcekmi

onun ne kadar Galatasaray sevgisi taşıdığını gördük maça gelip gelmemesi ise bizi hiç bağlamaz bana sorarsan gelir izlemeye gelmezse ayıp zaten :D

onun ne kadar Galatasaray sevgisi taşıdığını gördük maça gelip gelmemesi ise bizi hiç bağlamaz bana sorarsan gelir izlemeye gelmezse ayıp zaten :D

Barca ile olan macta Nuri davet etmisti .Vicente Calderon da oynamadan Bernabeu ya cikmam demisti :S

bizimkiler o saatte uyur maçta :asd:

Ne Vicente Calderon'mus bu yav. Basta Ali Sami Yen olmak uzere ne stadlar duydukta bu Vicente Calderon'u bunlarin arasinda hic duyamadik. Atletico Arda'yi sadece futbol oynasin diye transfer etmedi anlasilan. Normal atesli bir Turk insanina yani Arda'ya Vicente Calderon'un reklamini yaptiracaklar ayni zamanda. 12-13 milyon cok iyi fiyat, tebrik etmek gerekir Atletico'yu.

--------------muslera

eboue------ujfa------servet-----hakan

----------------melo

---------selçuk-------yekta

kazım-----baroş/elmander---------engin

muhtemel kadromuz budur. benim bu yıl maçlarını izlediğim real 3den aşağı bırakmaz . umarım yanıltır Galatasaray beni :)

Ben hala Arda'yı desteklerim ama maca gelmezse yuh derim... Yahu umarım bu gece podolski ve forlan açıklanır ve gelirler yoksa real macında folloş olucaz :D

Not: ulan 23:30 da mac mı olur lan adam mı ...... bunlar! Tamam kendi kupaları ama ayıp yani böyle mallık olmaz gidip cafede izleyecektim simdi ne b.. Yapıcam.... Türkiye saati ile mi arkadaslar ??

Yok ya sonuçta hazırlık maçı Real 3'den fazla atmaz

--------------muslera

eboue------ujfa------servet-----hakan

----------------melo

---------selçuk-------yekta

kazım-----baroş/elmander---------engin

muhtemel kadromuz budur. benim bu yıl maçlarını izlediğim real 3den aşağı bırakmaz . umarım yanıltır Galatasaray beni :)

Sakat değillerse haala Nuri ile Hamit i denerler Ronaldo belki oynar öyle birsey olursa pek yemeyiz ama di mariaydı higuain di benzemaydı o islere girerlerse ısımız zor ... Bizim için en iyisi Mesut kaka Hamit ve nurının hepsi birden sahada olması ... Mourinho rezilliğini bizden çıkartmak için ezmek istemezse iyi...

Ronaldo oynar umarım ya gelecekteki takımını tanımıs olsun.

Geçen maçtan önce 5 atarız diyenleri nasıl eleştirdiysem, bu maçtan önce 5 yeriz, 10 yeriz diyenleri de eleştiriyorum.

Galatasaray bu kadar düştü mü sizin gözünüzde?

Özellikle Di Maria, Mesut, Kaka, Higuain ve Benzema gibi oyuncular gol atarak kendilerini göstermek isteyecekler.

3-4 tane yeriz malesef.

Geri
Üst Alt