Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

ne kadar taraftarımız olur acaba ?

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

4-1gibi bir skorla yenileceğimizi düşünüyorum.

Bu mac'ta kesinlikle fark yemeyiz. Bizim millilerin macları bunlar. Yenilebiliriz ama fark olmaz. Ben yinede yenecegimizi düsünüyorum.

Real Madrid, sokak futbolu oynayan Olympiakos gibi 31 kişi defans yapmaz, kasap gibi oyuncularımıza girmez... O yüzden adam gibi maç olur...

Olympiyakos dün İNter le 2-2 beraber kaldı 65 dk 10 kişi oynadı 10 kişi iken 2-0 öne geçti son 15 dk da 2 gol yedi.

Kısasca Olypi iyi takım biz oyunu bayağ kontrol ettik. Real maçı ayrı bişi eğer Real havasını yakalar ve hırs yaparsa

Bize yarım düzine gol atar yollar. Real le GS yi bir tutmayın. Ben fark yiyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü yeni kaynaşan bir takımız bazı eksiklerimiz gün gibi ortada fakat inanıyorum ki GS orada en az 2 gol atar bu Real 5-6 tane de yiyebilir.

Saldırın durmadan bu taraftar arkanızda her zaman Cimboma rahat yok Bernabéu'da madrid'e koymadan laylaylay oooooo :D :D :D

Di maria baltaya karşı oynarsa okanattan felç oluruz resmen. dimaria inanılmaz seri baltada yavaş cok kotu duruma dusebiliriz.Ayrıca ronaldo mesut bizim yavaş defansı kotu duruma dusurebilir.Madirdin cok hızlı atak oyuncuları var.Bizim defans ise agır.Bu yonden bakarsak işimiz cok zor malesef.

Disiplinli, kararlı ve hazırlık maçından çok gerçekten bir Avrupa kupası maçı modunda sahaya çıkarsak yenilsek dahi oynanan oyundan zevk alır memnun kalırız. Gerçekçi olmak lazım; bana göre Barca'yı bir kenara koyarsak, bırakın Avrupa'yı, dünyanın en iyi takımı ile oynayacağız. Aradaki kadro farkı fazla. Herşeye rağmen iyi bir defansımızın olduğunu inanmak zor. Normal şartlarda böyle bir takıma karşı kevgire döneriz ama yukarıda belirttiğim hususları uygulayabilirsek çok da olumsuz bir tablonun çıkacağına inanmıyorum.

Biletler tükendi mi...:)

Mourinho kasmayın derse berabere falan yada 1 farkla yeniliriz yakın arkadaşlar mourinhoyla FT.

Bizim taraftara ne kadar yer ayrılmış ki aceba

Yanlız bazılarına garip gelebilir ama şöyle bir durum var.Benim gorusum selcuk - melo ikilisinin xabi alonso-khedira 2lisnden eksigi yok.Hatta melo daha iyi bir oyuncu khediraya gore.

Yanlız bazılarına garip gelebilir ama şöyle bir durum var.Benim gorusum selcuk - melo ikilisinin xabi alonso-khedira 2lisnden eksigi yok.Hatta melo daha iyi bir oyuncu khediraya gore.

bizim eksiğimiz sol taraf

Bu maç GS açısından güzel olacak skor mühim değil. Önemli olan sezon öncesi artık Balta ve sol kanadın ne kadar transfere ihtiyacı olduğu gün gibi ortaya çıkacak. Yamalı yerler görünecek. Takımın kapasitesine olumlu etkiler yapacak.

Olypiyakos maçı nasıl bize eksiklerimizi gözümüze soktu, Real ise gözümüe sokacak gibi geliyor =)

Defansın ağır oluşu bizim için büyük bi dezavantaj ama Muslerayı bu maçta daha iyi gözlemleme şansımız olacak en azından..

bu kupanın bi seviyesi varmı önemli bişeymi yoksa gazoz kupası tarzında bi turnuvamı ?

müzemi bir bernabiu kupası koysak ne güzel olur

Bu turnuvayı Realliler önemsiyor şimdi baktım 1979'dan beri bir kere bile kaybetmemişler kupayı maçlarıda 2-0 4-0 5-0 gibi skorlarla kazamışlar inşallah facia yaşamayız :)

bizim için madridede koy :)

santiago-bernabeu-trophy.jpg

real madridin kendi stadında almak güzel olucak :)

neden olmasın lan:animation:

Geri
Üst Alt