Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Şimdiden 37 sayfa :D

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Engin----Selcuk

------Melo------

Gerisine takmayın.

Valla mevcut sartlar altında ben Enginciyim. Yekta'nın fazla pasif kaldıgını düsünüyorum.

Yekta tam Avrupa futbolu oynuyor, cok sakin, risksiz, tam bir göbek oyuncusu.

Engin daha bir mac bile yapmadi, 2-3 antreman ile hemen Madrid macina cikabilecek kalitede bir oyuncu degil.

Zaten büyük ihtimal ikiside oynamayacak, Sabri oynar yine, direncli olalim diye(!)

:o

bende enginciyim

Engin Baytar oynasın da bir izleyelim bakalım.

Maçla ilgili fikrim , inşallah istediğimiz arzuladığımız futbolu oynarız benim için skor çokta önemli değil tabi öyle büyük bir hezimette olsun istemeyiz ama.Gönül ister ki kazanalım inşallah.

Engin'in 11 de başlayacağını sanmıyorum. İdmanda sarı formalı takımdaydı.

Muslera

Ujfalusi-Servet-Gökhan-Hakan

Sabri-Melo-Selçuk

Eboue-Kazım

Baros

11 bu beyler.

Yekta tam Avrupa futbolu oynuyor, cok sakin, risksiz, tam bir göbek oyuncusu.

Engin daha bir mac bile yapmadi, 2-3 antreman ile hemen Madrid macina cikabilecek kalitede bir oyuncu degil.

Zaten büyük ihtimal ikiside oynamayacak, Sabri oynar yine, direncli olalim diye(!)

:o

Tamam Yekta yetenekli, bileklerine hakim, topu bilerek oynayan estetik bir oyuncuda, adam yeteri kadar sahneye cıkmıyor yani pasif kalıyor. Avrupa futbolundan kastın buysa herhalde ben Mars futbolu falan izliyorum.

Muslera

sabri ujfalusi servet eboue

Melo SeLçuk

kazim elmander Yekta

Baros

kadro su sekil olur büyük ihtimal:

------------muslera

eboue--ujfa--servet--balta

-------------melo--------

----- ??? ---------selcuk--

kazim----------------engin

------------elmander------

soru isareti olan yer kritik yer...oraya ben olsam emre c. veya yekta'yi oynatirim. ama FT büyük ihtimal yine sabri'yi oynatir.

Engin teknik ve oyun bilgisi açısından Yekta dan çok daha iyi. Yekta 2-3 iyi oynadı diye 1 dünya para verdik. GS de hiçbir maçta kendini göstemedi. Engin ise TS a sayısız puan kazandırdı.

Ya o değilde ben bu forvet transferi işini anlamıyorum.

Elimizde Elmander Baros zaten var. Forlan'ı alırlarsa nereye sokacaklar 2 tane yabancı forveti?

Birde sol kanada yabancı adam alacağız diyorlar.

Ne biçim bir transfer politikası bu?

Kaç tane yabancın var zaten.

Yetmiyor mu Elmander ve Baros. Eğer Baros'u göndereceğiz diyorlarsa yerine forlan tamam. ama hiçbiryerde Baros gidecek demiyor.

Hala çok eksiği olan yerler var.

Tarih oldu çarçamba şurada kaldı 7 gün. Yeni futbolcu imza atacak , gelecek, 1-2 gün izin verecekler eşyalarını toparlaması için, takımla antreman yapamayacak.

Lig başlayacak.

Takımda şu anda Sol bek, Stoper, Sol kanat ve orta saha olarak 4 yerde adam eksikliği var.

Sürekli yönetim , yok futbolcular kampa yetişecek falan dediler. Yine yetişemediler. Birde üstüne üstlük saçma bir şekilde hala forvet arıyorlar.

5 Eylüle kadar bekliyip görmek lazım.

Bazı şeyleri çok güzel yaptılar. Ama çok geç kaldıkları bir gerçek.

Şu andan itibaren anlatılanlar da saçma.

Kanat oyuncusuna ihtiyacın var, Podolskiye 10 milyon euro veriyorsun ama kadro dışı bırakılan kanat oyuncusu Volkan'ı hala almıyorsun.

Ne yapmaya çalışıyorsun?

8 gün kalmış, ne yapmaya çalışıyorsun?

Bu akşam göreceğiz Hakan Balta , Sabri , Servet üçgenini...

Oha birader ya, 23:30 da maç mı olur ya. Sabah işe gidicez yahu?

Geri
Üst Alt