Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

İroni mi yaptın bilmiyorum ama dostluk maçına çıktığımızı hatırlatmak istedim.

Ayrıca bizde kasap yok. Lugano 'yu transfer etmiş olmamız gerekirdi onun için.

Kasap'ı yıkılmayan, dişe diş oynayan,gerektiğinde sertlikle karşılık veren anlamında kullandım. İstiyorsanız değiştirebilirim.

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Ben de düşünmüyorum da umarım çok kötü bir sonuç çıkmaz. Çünkü Madrid hazırlık maçı dahi olsa rakibe pek acımıyor. Hele Barca acısı varken ciddiye alacaklarını düşünüyorum.

Bende ciddiye alacaklarini düsünüyorum cünkü bu kupayi genelde kazanirlar. Taraftarlari icin oynuyorlar bu kupada. Ama gercek anlamda durumumuzu görecegiz bu macta. Fatih Terim´in hedefi herzaman bu takimlara karsi mücadele etmektir. Eksikleri, aksayan futbolculari ve bölgeleri görecektir bu macta. Yani CL seviyesi icin ne yapmasi gerektigini görecek bence ve 1 sene boyunca bunun icin calisacak ve transfer yaptiracak. Her anlamda faydali bir mac olacaktir.

Ayni defans hattiyla, Ispanya´ya (Barcelona) karsi da cok onurlu bir mücadele sergilemistik diye düsünüyorum. Fatih Terim kolay kolay pes etmez amaaa sezon basi daha.

Real Madridlen super kupa macimizi hatirliyorum....bizi kucuk gorenlere derim 10 kere dusunsunler :D :D

Defans ve Forvetteki icler acisi durumumuz bu macin 5-0 bitmesine sebep olabilir. Kimse en ufak bir beklentiye girmesin, fark yiyecegimizi düsünerek maci izleyin, zaten fark yemezsek büyük sürpriz olur.

Kazim - Baros - Engin

Bu rezalet kanatlar ile ne gol atabiliriz ne de hücum yapabiliriz.

ya aslında umutlu olmak lazım avrupada cok farklı oynuyoruz:melek: derken servet falan geliyor aklıma maç oynansada bitse diyorm:sad007:

Kendinize gelin. ! Ne demek ezilmeyelim, fark yemeyelim tek istediğim bu, bize yeter. Ne diyorsunuz siz ? Bu maça kazanmak için çıkacağız.

1-1 biter.

ne dostluk maci, ortada bir kupa yok mu

Arkadaşlar Real Madrid kendi resmi Facebook sayfasından Türkçe olarak "Galatasaray'a Madrid'e hoş geldiniz diyoruz" içeriğini yayınladı..

Hoşbulduk yazalım biz de :)

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Coentrao, Di Maria, Kaka, Callejon, Higuaín

yedik lan sizi.

ne dostluk maci, ortada bir kupa yok mu

Dostluk değil Real Madrid'in her sene evinde düzenlediği kendi stadının kupası bu..Çoğunlukla Real Madrid almış maçları..Hatta hepsini diyebilirim.. :)

İşte önceki maçlar:
Screen-Shot-2011-08-23-at-9.08.09-PM-500x604.png

İspanyol kanallarında maç yayını vardır değil mi?

Geri
Üst Alt