Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Reale'de Koyacan Di[Mİ][LAN] Baros ..

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

Mourinho kupaları sever Fatih Terim de büyük maçları.O yüzden kıran kırana bir maç olabilir.Ama tabi Real bir oynarsa kalbimizi kırar.

Bugün Hakan Balta hepinizi şaşırtan işler yapacak.

yapma muslera yapmayın cocuklar :D

Realciler bu maç bari Galatasarayı tutsunlar. Bir ronaldo gidiyor. O zaman maçada çıkmayalım. Hatta bu maç neden ayarlandı.Tühhhh rezil olacaz. Show yapacaklar.. Top sektire sektire gidecekler. Herkezde bu hava var. Çoğu maçtan sonra bence yanılacak.

Realciler bu maç bari Galatasarayı tutsunlar. Bir ronaldo gidiyor. O zaman maçada çıkmayalım. Hatta bu maç neden ayarlandı.Tühhhh rezil olacaz. Show yapacaklar.. Top sektire sektire gidecekler. Herkezde bu hava var. Çoğu maçtan sonra bence yanılacak.

Emrah Realciyim ama öyle düşünmüyorum.

Galatasaray daha baskın oynayacak kaybetse bile.

Galiba maçı al jezire sport +2 veriyormuş.Ben uydudan frekanslarını yazıp ekle diyorum çıkmıyor.Tüm hotbird kanallarını ekliyorum.Al Jezire Sport Chan diye bir kanal çıkıyor.Devamı uzun olduğu için yazmıyor.Al Jezire sport +2 kanalını nasıl bulabilirim yardımcı olacak var mı?

ben bu halkımı anlamıyorum

okadar galatasaray sevdalısı okadar bu maçı seretmek istiyorsanız o kanal bu kanal yok internet ne ugrasıyorsunuz

verin 3 kurus para kıyın paranıza okadar sigaraya para vermesini biliyorsunuz kahvede seredin

Arda Turan olsaydı Galatasaray bu maçı alır derdim.

Icimdeki hiss kazanacagiz diyor hadi insallah.

Merhaba arkadaşlar,ilk mesajım hazırlık maçı da olsa bir Real Madrid maçına denk geldi.Gönlümüzden Madrid'i şampiyonlar liginde karşımızda görmek geçiyor elbette.Maça gelecek olursak,Madridi orta sahada kilitleyebiliriz diye düşünüyorum.Melo'lu Selçuk'lu hem ayağa pas yapan hem de dirençli bir orta sahamız var çünkü...Fakat Fatih hoca,umarım yapmaz,defansı önde kurmak gibi bir hataya düşerse,defansta zor anlar yaşayabiliriz.Basından takip ettiğim kadarıyla Eboue orta sahada düşünülüyor lakin,kademeye girmesi,arkaya kaçan topları süpürmesi için sağ bekte oynaması şart.Gol için ise Kazım ve Baros'un savunma arkasına yapacakları koşulardan başka fazla opsiyonumuz olduğunu düşünmüyorum.

ben bu halkımı anlamıyorum

okadar galatasaray sevdalısı okadar bu maçı seretmek istiyorsanız o kanal bu kanal yok internet ne ugrasıyorsunuz

verin 3 kurus para kıyın paranıza okadar sigaraya para vermesini biliyorsunuz kahvede seredin

Yakında kahve yok.Zaten maç 23,30 da

Türkler oynarsa daha bi ezeriz.

Arkadaşlar maç saati cok gec kahveye gıdemem uydum next verebilecek kanal var mı arap kanalı falan?

Geri
Üst Alt